De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mijn Lidl
Hauptinhalt
Heidi klum

#LETSWOW

#LETSWOW is voor Heidi Klum meer dan gewoon een hashtag. #LETSWOW is een statement dat iedereen uit kan dragen. Want iedereen moet met plezier, zelfbewustzijn en een goed gevoel in het leven staan. En Heidi laat zien hoe dat moet. Ervaar het zelf! Ontdek hier alles over #LETSWOW en het gloednieuwe fashionproject van Heidi.

DESIGNED BY HEIDI

Voor haar nieuwe fashionproject heeft Heidi zich laten inspireren door haar eigen voorkeuren op modegebied. Haar visie op fashion? Iedereen moet van fashion kunnen genieten en er zich goed en aantrekkelijk in voelen. En net zoveel plezier aan haar collectie beleven als zij zelf.

EEN VIP-STATUS VOOR IEDEREEN

Heidi doet het niet alleen. Er zit veel power achter #LETSWOW, dat schitterend in beeld gebracht wordt door sterfotograaf Rankin. En omdat #LETSWOW voor iedereen bedoeld is, kun je hier een exclusieve blik achter de schermen werpen.

SOCIAL STREAM #LETSWOW

Laat je steeds weer opnieuw inspireren en ontdek hoe bekende fashionbloggers en Instagram-iconen #LETSWOW op hun geheel eigen wijze interpreteren. Onze social stream geeft je dagelijks een update van de nieuwste #LETSWOW-trends.

Lidl Nieuwsbrief