De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mijn Lidl
Hauptinhalt

Let op: Spam e-mails en websites

Via e-mail en bepaalde websites zijn er winacties in omloop waarvan Lidl niet de organisator is. Via deze e-mails en op deze websites wordt de naam en het logo van Lidl misbruikt en worden waardebonnen ter waarde van 250, 500 of zelfs wel 1.000 euro aangeboden.

In zogenaamde phishing-acties via e-mail worden de naam en het logo van Lidl misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Trap er niet in, want het gaat om oplichterij! We raden u aan om deze e-mails als ‘spam’ te rapporteren bij uw email-provider en nergens op te klikken.

E-mails en nieuwsbrieven van Lidl kunt u herkennen aan de afzender. Nieuwsbrieven worden altijd verstuurd vanaf newsletter@newsletter.lidl.nl en onze klantenservice communiceert via contact@lidl.nl.


Op websites zoals onder andere ‘gratis-prijsvraag.com’ worden Lidl boodschappenbonnen aangeboden wanneer u meedoet aan een prijsvraag op de website. Ook hier heeft u te maken met oplichterij. Winacties van Lidl worden altijd gecommuniceerd via onze eigen website.