HET EK VOETBAL BEGINT HIER

Als officieel partner van UEFA EURO 2024 kun je bij Lidl niet alleen de beste aanbiedingen scoren maar ook te gekke winacties! Tijdens EK 2024 kun je bij Lidl terecht voor alles wat met het EK 2024 te maken heeft! Volg deze pagina voor alle toffe aanbiedingen en acties!

SPAAR ALLE VOETALPLAATJES VAN UEFA EURO 2024™

SPAAR ALLE VOETALPLAATJES VAN UEFA EURO 2024™

Bij Lidl spaar je vanaf maandag 3 juni t/m 30 juni 2024 voor UEFA EURO 2024™ voetbalplaatjes. Meer dan 100 voetballers om te sparen, te ruilen en om mee te spelen. Heb jij Frenkie de Jong al? Of wil je die ruilen voor Cristiano Ronaldo? Bij elke €10 aan boodschappen krijg je al 3 voetbalplaatjes. Spaar ze allemaal!

Bewaren en verzamelen in een verzamelalbum

Bewaren en verzamelen in een verzamelalbum

Al jouw voetbalplaatjes bewaar en verzamel je heel eenvoudig in een bijpassend verzamelalbum. Het verzamelalbum voor de voetplaatjes is in de winkel verkrijgbaar. Achter in het album vind je een handige lijst, zodat je precies ziet welke voetbalplaatjes jij nog moet scoren! Haal het album snel en spaar ze allemaal, want op=op.Spelen en gamen

Naast het verzamelen van voetbalplaatjes kun je ook samen met je vrienden het officiële Match Atax spel spelen. Maak een elftal met jouw voetbalplaatjes en pak de winst! Scan de QR-code op de achterkant van jouw voetbalplaatje! Ruil, speel en win met je vrienden of met fans over de gehele wereld.


Download de Match Atax app hier!

Van wanneer tot wanneer kan ik sparen voor gratis voetbalplaatjes?

U kunt mee sparen van ma. 3 juni 2024 t/m zo. 30 juni 2024.


Voor welk bedrag moet ik boodschappen doen voor ik voetbalplaatjes ontvang?

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangt u bij alle Lidl filialen in Nederland 1 flowpack. In 1 flowpack zitten 3 voetbalplaatjes. Hierbij geldt een maximum van 40 flowpack per transactie en zolang de voorraad strekt.


Ik heb geen voetbalplaatjes gekregen terwijl ik wel meer dan €10,- besteed heb.

Vraag bij een volgend winkelbezoek aan de kassamedewerker de voetbalplaatjes op vertoon van uw (digitale) kassabon.


Hoe kom ik aan een verzamelalbum?

Het verzamelalbum is in alle Lidl filialen in Nederland te koop voor €1,49, zolang de voorraad strekt.


Wanneer heb ik mijn verzamelalbum vol gespaard?

Er zijn in totaal 108 voetbalplaatjes om te sparen en je album mee compleet te maken.


Zijn de voetbalplaatjes ook los te koop?

De voetbalplaatjes zijn niet los te koop.


Mijn voetbalplaatje is kapot/beschadigd, wat moet ik hiermee doen?

Als je jouw voetbalplaatje onverhoopt beschadigd of kapot hebt aangetroffen in het pakje, kan je bij jouw Lidl om een nieuwe vragen. Je krijgt dan een nieuw setje plaatjes mee.


Het verzamelalbum is op, wat moet ik doen?

Het verzamelalbum wordt regelmatig bijgevuld. Houd de actuele voorraad in de winkel goed in de gaten.


De voetbalplaatjes zijn op, wat moet ik doen?

De voetbalplaatjes worden regelmatig bijgevuld. Houd de actuele voorraad in de winkel goed in de gaten.

De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden “UEFA EURO trading cards” (hierna: actie), tenzij dat uitdrukkelijk anders zal worden vermeld.


Algemeen

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk onder de hier vermelde voorwaarden. Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden voor deelname. Zowel Lidl als de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn verkrijgbaar via www.lidl.nl/ek2024.


Looptijd van de actie

Deze actie loopt van 03-06-24 00:00 uur tot en met 30-06-24 23:59 uur, deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.


Recht van deelname

Deelname staat open voor natuurlijke personen.


Deelname

1. Bij elke besteding van €10,- aan boodschappen bij alle Lidl filialen in Nederland ontvangt u één pakje met 3 voetbalplaatjes (hierna: Flowpack ) zolang de voorraad strekt. Het aankoopbedrag van alcohol, prepaid- en cadeaukaarten, zuigelingenvoeding, geneesmiddelen, boeken en tijdschriften telt niet mee voor de bestedingswaarden. Deze actie heeft geen betrekking op online aankopen bij Lidl, via de Lidl webshop (via www.lidl.nl of via de Lidl app). Voor deze actie geldt een beperking van 40 Flowpacks per transactie. Bij een totale transactiewaarde van €400,- en hoger worden dus maximaal 40 Flowpacks uitgegeven.

2. De Flowpacks zijn geschikt vanaf 3 jaar of ouder.


Het spaaralbum behorende bij de Flowpacks wordt in alle Lidl filialen in Nederland verkocht voor €1,19 zolang de voorraad strekt. Het spaaralbum kan niet op basis van deze actievoorwaarden worden verkregen bij besteding van €10,- aan boodschappen.


Lidl behoudt zich het recht voor om uitgifte van de Flowpack(s) aan deelnemers te weigeren als zij niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen. Flowpacks kunnen worden ontvangen in een Lidl filiaal tot en met 30-06-2024 of zolang de voorraad strekt. Flowpacks kunnen niet worden geruild of worden ingewisseld tegen contant geld of andere prijzen.

Aansprakelijkheid

Deelname geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Lidl is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit of samenhangt met deze actie, tenzij deze schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk handelen, waarvoor Lidl verantwoordelijk is. Lidl kan niet aansprakelijk gehouden worden voor post-, netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben. Bovenstaande beperkingen van aansprakelijkheid gelden onverminderd voor door Lidl ingeschakeld hulppersoneel en door Lidl ingeschakelde derde toeleveranciers en/of fabrikanten van de betreffende prijs.


Slotbepalingen

Lidl behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment, zonder aankondiging vooraf en zonder opgave van redenen, af te breken, te beëindigen of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.


In gevallen waarin fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag geconstateerd wordt of wordt vermoed, behoudt Lidl zich het recht voor om de deelnemer van de betreffende actie uit te sluiten.


Geschillen met deelnemers zullen naar Nederlands recht worden behandeld en voorgelegd aan de daartoe bevoegde Rechtbank Midden-Nederland.


Typ- en drukfouten zijn voorbehouden.


Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemer zich dient te houden.


Voor alle vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u een mail sturen naar contact@lidl.nl.


Lidl Nederland GmbH

Havenstraat 71

1271 AG Huizen

Bekijk de EK-wedstrijden voordelig met Lidl Plus

Bekijk de EK-wedstrijden voordelig met Lidl Plus

Met Lidl Plus scoor je vanaf 10 juni t/m 23 juni extra veel korting op heel veel producten. Bij elke scan bij de kassa, krijg jij de kans om op doel te schieten! Wanneer je een doelpunt maakt ontvang jij korting tot wel 50% op een van de vele producten.

Zet de producten op tafel en bekijk de EK-voetbalwedstrijden lekker voordelig!


Speel mee:

 1. Download de Lidl Plus-app en scan de app bij de kassa!
 2. Schiet op het doel door een target te kiezen.
 3. Gescoord? Dan ontvang je een kortingscoupon.

De onderhavige deelnamevoorwaarden (hierna: deelnamevoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Stiftung & Co Kg, Striftbergstrase 1, 7467 Neckarsulm, (hierna: Lidl) aangeboden “Korting schieten” tenzij dat uitdrukkelijk anders zal worden vermeld.


Algemeen

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk onder de hier vermelde voorwaarden. Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden voor deelname. Zowel Lidl als de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze deelnamevoorwaarden. De deelnamevoorwaarden zijn verkrijgbaar via de Lidl Plus-App.


Looptijd van de actie

Deze actie loopt van 10-06-2024 tot en met 23-06-2024, deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.


Recht van deelname

Alle personen die woonachtig zijn in Nederland, en op het tijdstip van deelname ten minste 18 jaar oud zijn en geregistreerd zijn als Lidl Plus gebruiker kunnen deelnemen aan deze actie. Bij deelname aan deze actie door een minderjarige tot 16 jaar is toestemming van een ouder noodzakelijk.


Deelname

 • Bij iedere aankoop in een filiaal van Lidl Nederland en identificatie (door het scannen van Lidl Plus Klantenkaart of het noemen van het telefoonnummer) met de Lidl Plus-App aan de kassa ontvangt de deelnemer automatisch 1 keer de mogelijkheid tot een digitaal schot op het doel in de Lidl Plus-App. Indien de deelnemer binnen 60 minuten na de eerste aankoop een nieuwe aankoop doet in het filiaal ontvangt de deelnemer geen tweede digitale schot op het doel. Aankopen via de Lidl-shop.nl zijn uitgesloten van deze actie.
 • De deelnemer dient binnen de geldigheidsperiode te schieten op het doel door een punt op het doel te kiezen en een swipe met je vinger op de voetbal te geven, zodat de voetbal in het doel wordt geschoten. De geldigheidsperiode van het digitale schot is aangegeven op het “kortingschieten” gedeelte, zichtbaar op het beginscherm van de Lidl Plus app
 • Door te schieten op het doel gaat de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden.
 • Na deelname is er direct en altijd een kortingscoupon zichtbaar. Deze kortingscoupon kan worden opgeslagen door op ‘opslaan’ te drukken. Na op opslaan gedrukt te hebben is de kortingscoupon terug te vinden in de lijst met kortingscoupons in de Lidl Plus-App.
 • Indien de deelnemer niet binnen de aangegeven geldigheidsperiode met de voetbal schiet in het doel, komt de digitale beurt te vervallen en verdwijnt deze uit de Lidl Plus-App.
 • Gedurende de looptijd van de actie zijn er in totaal 5 verschillende kortingscoupons per week te ontvangen, in een vooraf vastgelegde volgorde.

Week 24: 10-06-2024 t/m 16-06-2024

 1. Ambachtelijke salade (keuze uit: beenham, bacon, garnaal, zalm, tonijn, oude kaas, ei-bieslook, pittige kip of kip kerrie – niet alle varianten liggen in alle filialen)
 2. Tortilla chips
 3. Freeway cola 2L (keuze uit regular, light of zero)
 4. Fuet (Keuze uit naturel en peper – niet alle varianten liggen in alle filialen)
 5. Bladerdeeg snacks (keuze uit: zoute stengels, snackstengels, kaassnacks en kaaszoutjes)


Week 25: 17-06-2024 t/m 23-06-2024

 1. Pils of Radler 0,0%
 2. Paté (keuze uit peper, cranberry en boerenpaté)
 3. Baguette
 4. Kaasblokjes (keuze uit mosterd, jong belegen, oud, extra belegen – niet alle varianten liggen in alle filialen)
 5. Diverse snack dippers (Borgo venusio fornaccini, piccolo, borgo venusio pico’s – niet alle varianten liggen in alle filialen)


Kortingscoupon

 • De kortingscoupon die tevoorschijn komt, kan éénmalig worden ingewisseld bij een volgende aankoop in een filiaal van Lidl in Nederland naar keuze.
 • De kortingscoupon is geldig gedurende de geldigheidsduur zoals die op de kortingscoupon is aangegeven.
 • De kortingscoupon is enkel beschikbaar in de Lidl Plus-App.
 • De kortingscoupon is niet overdraagbaar en kan niet worden geruild of worden ingewisseld tegen contant geld.
 • De kortingscoupon is niet inwisselbaar voor statiegeld, zuigelingenvoeding, boeken en tijdschriften, cadeau- en beltegoedkaarten, alcohol en geneesmiddelen.
 • Indien voor een kortingscoupon een minimale bestedingswaarde geldt, tellen de volgende producten niet mee: statiegeld, zuigelingenvoeding, boeken en tijdschriften, cadeau- en beltegoedkaarten en geneesmiddelen.
 • Overige voorwaarden met betrekking tot de kortingscoupon zijn zichtbaar bij de kortingscoupon in de Lidl Plus-App.

Persoonsgegevens

Wij verzamelen een aantal gegevens van de deelnemers aan het klantenserviceprogramma Lidl Plus. In ons privacy statement leest u hoe wij hiermee omgaan. In het kader van de “Korting schieten” actie houden wij ook bij of en van hoeveel schoten op het doel u gebruik heeft gemaakt en welke kortingscoupons zijn ingewisseld met als doel de verkoop te bevorderen resp. te bepalen wat uw productvoorkeuren zijn.


De wettelijke grondslag voor deze verwerking van uw persoonsgegevens is: ‘Uitvoering van een overeenkomst’ (van toepassing voor de verwerking van persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deelname aan het klantenserviceprogramma van het Lidl-concern).


Lidl, alsmede Lidl entiteiten die de persoonsgegevens verwerken voor de uitvoering van deze actie, heeft toegang tot uw gegevens. De gegevens met betrekking tot ingewisselde kortingscoupons worden bewaard zolang dit noodzakelijk is om te voldoen aan de fiscaal wettelijke bewaarplicht.


Jouw rechten

De deelnemer heeft het recht om zijn of haar persoonsgegevens (i) in te zien, (ii) te corrigeren, (iii) te verwijderen, (iv) te beperken, (v) mee te nemen of (vi) bezwaar te maken tegen de verwerking. Voor de uitoefening van deze rechten kan contact worden opgenomen met de Functionaris Gegevensbescherming via gegevensbescherming@lidl.nl. De deelnemer heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Aansprakelijkheid

Lidl is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit deelname aan de actie of het niet bereikbaar zijn van de internetserver, netwerk-, computer hardware- of softwarestoringen, tenzij deze schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk handelen, waarvoor Lidl verantwoordelijk is. Bovenstaande beperkingen van aansprakelijkheid gelden onverminderd voor door Lidl ingeschakeld hulppersoneel en door Lidl ingeschakelde derde toeleveranciers en/of fabrikanten.

Slotbepalingen

Lidl behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment, zonder aankondiging vooraf en zonder opgave van redenen, af te breken, te beëindigen of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Lidl ziet erop toe dat de actievoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.


In gevallen waarin fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag geconstateerd wordt of wordt vermoed, behoudt Lidl zich het recht voor om de deelnemers van de betreffende actie uit te sluiten.


Geschillen met deelnemers zullen naar Nederlands recht worden behandeld en voorgelegd aan de daartoe bevoegde Rechtbank Midden-Nederland.


Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemers zich dienen te houden.


Typ- en drukfouten in deze actievoorwaarden zijn voorbehouden.


Voor alle vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u een mail sturen naar contact@lidl.nl.


Lidl Stiftung & Co. KG

Stiftsbergstraße 1

74167 Neckarsulm

Nog meer EK 2024

Nog meer EK 2024

Kom hier alles te weten over UEFA EURO 2024™. Download het handige speelschema en mis geen enkele wedstrijd.

Dit zijn de tegenstanders en speelsteden van het Nederlands Elftal:

Dit zijn de tegenstanders en speelsteden van het Nederlands Elftal:

Op 16 juni speelt het Nederlands Elftal de eerste wedstrijd in de Duitse stad Hamburg tegen Polen. Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland en een belangrijke havenstad.


De tweede wedstrijd van het Nederlands Elftal op het EK 2024 zal worden gespeeld tegen Frankrijk op 21 juni in Leipzig. Midden in de stad staat een van de oudste opera gebouwen van Europa.


Met meer dan 3 miljoen inwoners is Berlijn de grootste stad van Duitsland. In het Olympia stadion speel het Nederlands Elftal zijn laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk.

Deze actie is afgelopen

Meer dan 100 klanten gaan een wedstrijd bijwonen van het Nederlands Elftal tijdens UEFA EURO 2024™! l Zij hebben meegedaan met deze te gekke winactie van Lidl Plus. Vanaf de tribune juichen zij de spelers van het Nederlands Elftal toe tijdens 1 van de 3 groepswedstrijden.

Deze actie is afgelopen!

Kom bij het Lidl Kids Team

Lidl laat dromen uitkomen. Deze zomer zullen 33 kinderen naar het grootste voetbaltoernooi van Europa gaan! Zij staan oog in ook met de voetbalspelers en zullen de spelers van het Nederlands Elftal het veld op begeleiden tijdens UEFA EURO 2024™! Stel je eens voor, samen met Virgil of Memphis een kolkend stadion binnen lopen? Wauw! Uit volle borst het Wilhelmus zingen met Frenkie? Onvergetelijk!

Download nu de gratis Lidl Plus-app