Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Future Goods Week 2022

       Ligt jouw product komende zomer in de schappen van 435 Lidl winkels?!


       Na twee eerdere succesvolle Lidl Future Goods weken zal er in 2022 een nieuwe Future Goods week georganiseerd worden door Lidl in samenwerking met StartLife. Tijdens deze themaweek presenteert Lidl in meer dan 435 winkels een verrassend assortiment aan nieuwe, gezonde of juist hele duurzame producten van innoverende start-ups.


       Door middel van trainingen en workshops vanuit Lidl zorgen we samen dat jouw start-up binnen een half jaar Retail-ready is. Hierdoor krijg jij de mogelijk om te ervaren hoe het is om jouw product bij de grootste supermarkt van Europa te verkopen.

       Wie zijn wij

       Als toekomstbestendige organisatie met duurzaamheid in haar DNA kijkt Lidl continue hoe ze haar assortiment verder kan verduurzamen. Revolutionaire ideeën van start-ups zijn hierin onmisbaar. Daarbij willen we als internationale onderneming kleine bedrijven een groot podium bieden. Door de samenwerking aan te gaan met pioniers op het gebied van nieuwe, gezonde, of juist hele duurzame producten maken we duurzaamheid en een gezonde leefstijl betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.


       Stay tuned

       Schrijf je hieronder in om op de hoogte gehouden te worden over het inschrijfmoment of stuur een mail naar lidl@start-life.nl om op de hoogte te blijven van de inschrijvingen!

       Vorige deelnemers:


       • Voor Moritz Huber, oprichter van Sauercrowd (Gefermenteerde groentes met gut-friendly melkzuurbacteriën), was het echt inspirerend om zo'n groot publiek te bereiken en hun product op zo'n schaal te testen. “Bovendien was het heel verhelderend om te leren over het werkproces van een grote retailer en alle administratie die daarbij komt kijken. Ik had geen idee."
       • Madeleine Gielen van de BrewBar (Een No Waste -energiereep gemaakt van biergraan), beschrijft de hele ervaring als een bootcamp voor zowel het professionaliseren van een food startup als het groeien als ondernemer. “Naast de zakelijke aspecten kun je jezelf als ondernemer echt ontwikkelen en je probleemoplossend vermogen naar een heel nieuw niveau tillen. Ik raad andere food-startups oprecht aan om dezelfde ervaring op te zoeken.”
       • Brad Vanstone, mede-oprichter van Willicroft, (This is Not Parmesan: Plantaardige variant op kaas uit Nederland) deelt ook zijn ervaring over Lidl Future Goods Week: “Zorg ervoor dat je jezelf een buffer geeft met deadlines, want dingen zullen onvermijdelijk mis gaan. En schroom niet om professioneel advies in te winnen als het gaat om regelgeving en vereisten op het gebied van voedseletikettering.”
       • Star Sock – Sokken van biokatoen en gerecyclede oude visnetten.
       • Zzinga – Een duurzaam en licht alcoholisch drankje. Een nieuwe variant op honingwijn die helpt bij de bescherming van bijen.
       • Gigi Gelato – Gigi’s is 100% vegan ijs gemaakt van fruit en groente.
       • Krusli – Cruesli gemaakt van reststromenvoedsel, ook wel ‘rescue food’ genoemd voor een duurzaam ontbijt.
       • Seamore – heeft als missie de wereld kennis te laten maken met het eten van zeewier via zeewierwraps.
       • Little Hero – is in 2019 opgericht met de ambitieuze missie om iedereen kennis te laten maken met superfoods en introduceert een gezonde en duurzame bron van voedingstoffen via o.a. eetbare insecten.
       • Farmer&Foodie – streeft ernaar de foodprint zo laag mogelijk te houden voor haar wortel- en tomaten burger.
       • Bijt – De kweeksets van Bijt maken thuis kweken van biologische kiemgroenten voor iedereen toegankelijk.
       • Arenshof – De oprichter van Arenshof heeft met zijn recept voor aardappelbrood in de finale van het tv-programma De Nieuwe Lekkerbek gestaan.
       • Gro – Bij Gro staat de zeer smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwam centraal waarvan zij onder andere bitterballen en kroketten van maken.
       • Food2smile – De oprichter van Food2smile is voedingsconsulent en al jaren bezig met een strijd tegen obestitas en overgewicht. Als alternatief voor snoep en chips heeft ze suikervrije snacks ontwikkeld zoals Popped Soja Chips en Suikervrije snoepjes.
       • JOAN: Thee van Nederlandse bodem.
       • Little Hoppers: Saucijzenbroodjes met krekelvulling.
       • Banabar – Banabar is de eerste biologische fruit- en notenreep op basis van gedroogde banaan in de Nederlandse markt.

       Lidl Nederland verwerkt jouw persoonsgegevens (naam en/of e-mailadres) voor het volgende doel: i) de verwerking voor jouw aanmelding voor de Lidl Future Goods Week en ii) het communiceren met geïnteresseerde startups. De betreffende gegevens worden voor voornoemde doeleinden doorgegeven aan StartLife en in beginsel na afloop van de Lidl Future Goods Week verwijderd. De wettelijke grondslag voor deze verwerking is uitvoering van een overeenkomst (van toepassing voor de verwerking van gegevens die noodzakelijk zijn om deel te kunnen nemen aan de Lidl Future Goods) resp. ons gerechtvaardigd belang (namelijk om contact met je te kunnen opnemen over je aanmelding en/of eventuele vragen te kunnen beantwoorden). Heb je vragen of opmerkingen over de verwerking van je gegevens, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar gegevensbescherming@lidl.nl.