Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Vind jouw ideale matras

       Maak kennis met ons matrassenaanbod! We bieden je een uitgebreid assortiment voor een goede nachtrust. Zoals je van ons gewend bent, zijn alle artikelen van de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs!


       Een nieuw matras is een belangrijke investering waarvan je elke dag plezier hebt. Een goede nachtrust zorgt namelijk voor meer energie overdag. Voordat je een matras kiest, is het belangrijk om naar de afmetingen van je bed te kijken. Dit bepaalt namelijk hoe groot het matras dient te zijn. Wanneer je de matrassen met de juiste afmetingen hebt geselecteerd, komt het aan op persoonlijke voorkeuren.

       TIPS

       • Wil je extra lang van je nieuwe matras genieten? Keer het matras dan af en toe eens om. Zo voorkom je dat bepaalde plekken doorzakken en geniet je steeds van optimaal ligcomfort.
       • Is je matras eigenlijk iets te hard of verliest het aan stevigheid? Dan kan een matrastopper het weer een soepeler gevoel geven. Een matrasbeschermer zorgt ook voor een langere levensduur van het matras.
       • Maak jouw slaapkamer compleet met lekker beddengoed. Een zacht dekbed, een goed kussen en een heerlijk fris hoeslaken maken het helemaal af. Daar geniet je iedere nacht opnieuw van!
       • Hebben jij en je partner elk een ander matrasvoorkeur? Kies dan voor twee aparte matrassen en leg hier een matrastopper overheen. Het omgekeerde kan natuurlijk ook: door twee verschillende toppers op één matras te leggen, kan je verschillende hardheden creëren.
       • Test een matras een 3-tal weken. Zo weet je meteen of je comfortabel slaapt en je het juiste matras gekozen hebt. Koop een matras via de Lidl-Shop, zodat het thuis wordt bezorgd en je het 90 dagen lang kan uitproberen. Niet volledig wat je zocht? Geen probleem, je kan gratis retourneren en eenvoudig een andere matras uitkiezen.