Welkom!

Vandaag was het eindelijk zover: de SM-bijeenkomst in studio 21 in Hilversum.


We zijn benieuwd hoe je de ochtend hebt ervaren! Laat het via onderstaande button weten door 3 vragen in te vullen. Alvast dank! 

Programma

Programma
Tijd
08:30-09:30Inloop
09:30-10:0025 jaar LidlMarcel Oosterwijk - Algemeen directeur
10:00-10:25Actuele thema’s en ontwikkelingenBert Ruijs - directeur Verkoop & Logistiek
10:25-10:35ProductbeschikbaarheidErik van den Hoogen - directeur Inkoop
10:35-11:15Koffiepauze
11:15-12:00Vooruitblik
Snel en efficiënt boodschappen doenRemy Legué - manager Forumulemanagement
Samen duurzaamQuirine de Weerd - Sr. Manager CSR & Relations
Lidl PlusDavid van Holsteijn - Sr. Manager E-Commerce
De kracht van marketingJorieke de Vries - Sr. Manager Marketing
12:00-13:00Afsluiting
13:00-15:00Delicieux lunch

Informatie

Dresscode

Nette vrijetijdskleding


Vroege vogels

Vanaf 08.30 ben je welkom in studio 21 in Hilversum. Voor de vroege vogels staat er een broodje met een kop thee of koffie klaar!


Dieetwensen en evt. allergieën

Er wordt rekening gehouden met dieetwensen en allergieën. Dit kan t/m 26 september door worden doorgeven aan het Verkoopsecretariaat van jouw regio. Werk je op het hoofdkantoor dan geef je dit door via verkoop@lidl.nl


Aanwezigheid

We rekenen op je komst. Mocht je onverhoopt afwezig zijn, geef dit dan uiterlijk 26 september door aan het Verkoopsecretariaat van jouw regio. Werk je op het hoofdkantoor dan geef je dit door via verkoop@lidl.nl

Locatie en routebeschrijving

Studio 21 ligt op het Media Park in Hilversum. Dichtbij de snelweg en met 2.000 parkeerplaatsen, een bushalte en treinstation voor de deur. Bekijk onderstaande informatie hoe je gemakkelijk de weg vindt.


Met de auto

Probeer svp zoveel mogelijk te carpoolen. Er is sprake van betaald parkeren op het Mediapark, dus hoe meer we carpoolen, hoe lager de kosten voor Lidl. Bij vertrek wordt een uitrijkaart verstrekt.

Op de rotonde neem je de afslag hoofdentree Mediapark, herkenbaar door het gekleurde gebouw van Beeld & Geluid aan de linkerkant. Parkeer gemakkelijk op parkeerdek A van het Media Park, direct gelegen aan je rechterhand wanneer je het Media Park oprijdt. Als je het terrein aan de rechter kant verlaat, loop je richting Studio 21 (Joop van de Endeplein 7). Loop de gehele boulevard af tot je bij het grote LED-scherm bent. Hier is de ingang van Studio 21.

Deze bezoekersingang is alleen lopend bereikbaar.


Met de trein

Vanaf het perron van station Hilversum Media Park zie je het Media Park direct liggen. Via de traverse loop je het park op. Wanneer je aan het einde van de traverse de trap afloopt, zie je het grote LED-scherm recht voor je. Hier is de ingang van het Studio 21.