MAAK KANS OP EEN GEHEEL VERZORGDE REIS VOOR 2 PERSONEN NAAR LAPLAND T.W.V. €5.500

HOE DOET U MEE?

 1. Download de Lidl Plus-app

  Download de Lidl Plus-app

 2. Koop 2 deelnemende Coca-Cola producten.

  Koop 2 deelnemende Coca-Cola producten.

  Van ma. 5 t/m zat. 24 dec. ontvangt u bij aankoop van 2 deelnemende Coca-Cola producten en deelname tot de loterij.

 3. Scan de Lidl Plus klantenkaart

  Scan de Lidl Plus klantenkaart

  Scan uw Lidl Plus klantenkaart bij het afrekenen van uw boodschappen. Op die manier ontvangt een deelname tot de loterij.

 4. Stuur uw volle spaarkaart in!

  Stuur uw volle spaarkaart in!

  Stuur uw deelname in via de app en maak kans op o.a. een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Lapland of één van de andere mooie prijzen!

PRIJZEN

PRIJZEN

*Deze prijs wordt als Lidl Plus coupon uitgegeven

Download de Lidl Plus-app

Waarom zie ik de actie niet in de Lidl Plus-app?

De actie moet voor iedere Lidl Plus gebruiker zichtbaar zijn. Mocht u de actie niet in de Lidl Plus-app zien, controleert u dan of bent ingelogd en of uw verbinding heeft met het internet. Ziet u hem nog steeds niet? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Mijn bedrag op de kassabon komt niet overeen met de hoeveelheid deelnames die ik heb gehad. Hoe kan dit?

Het statiegeld wordt niet meegenomen bij de “Winter winactie” en zullen dus ook niet meegenomen worden in de hoeveelheid deelnames.


Ik heb mijn deelname niet gehad. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat er bepaalde zaken verkeerd zijn gegaan. Houd rekening met onderstaande punten:

Tijdens het afrekenen:

• Controleer of u bent ingelogd.

• Alleen de aankopen waarbij u uw digitale klantenkaart heeft gescand worden meegenomen. Het is daarom belangrijk om goed te controleren of u de Lidl Plus klantenkaart heeft gescand. Dit weet u doordat u een belletje hoort als u de digitale klantenkaart scant.

• Je ontvangt alleen een deelname als je 2 deelnemende Coca-cola artikelen koopt


Na het afrekenen:

• Het kan soms even duren voordat de deelname zichtbaar is in de Lidl Plus-app (max. 24 uur).

• Controleer of u een digitale kassabon heeft ontvangen.

Kloppen bovenstaande punten en heeft u 24 uur gewacht? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Hoe kan ik zien hoeveel deelnames ik bij mijn laatste aankoop heb gekregen?

Deze ziet u op de startpagina. Tevens kunt u bij uw aankoopoverzicht (te vinden door op het belletje rechtsboven op de startpagina in te drukken, de datum van uw aankoop te selecteren) zien hoeveel deelnames u heeft ontvangen bij uw aankoop.


Ik ben vergeten mijn digitale klantenkaart te scannen, kan ik hiervoor nog een deelname krijgen?

Dit is helaas niet mogelijk. Het is dus erg belangrijk dat u de digitale klantenkaart altijd scant aan de kassa. Indien dit niet gebeurt dan kan dit niet met terugwerkende kracht worden aangepast.


Hoe kan ik mijn deelname insturen?

Als u een deelname heeft dan ontvangt u automatisch een pop-up om deelname in te leveren. Mocht u deze weg klikken of niet ontvangen dan kunt u uw deelname ook versturen door te klikken op “X deelname(s) om te versturen”. Ga naar de actie op de startpagina, klik op “meer informatie” en vervolgens op “X deelname(s) om te versturen”.


Wat betekent “Deelname(s) versturen” in mijn Lidl Plus-app?

Mocht u 1 of meerdere deelnames hebben dan kunt u deze insturen door op deze button te klikken. Pas als u de deelname(s) heeft ingeleverd doet u mee aan de loterij.


Hoe kan ik zien hoeveel deelnames ik al heb ingestuurd?

Bij de actie op de startpagina ziet u “meer informatie”. Klik hier op. U ziet vervolgens bij “Deelnames verzonden” hoeveel deelnames u al heeft ingeleverd.


Ik ben vergeten mijn volle digitale spaarkaarten in te leveren en nu is de loterij afgelopen. Kan ik deze nog inleveren?

U kunt tot 24-12-2022 uw deelname(s) inleveren. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk.


Kan ik ook meedoen zonder de Lidl Plus-app?

Nee, u kunt alleen digitaal meedoen en kans maken op één van de vele prijzen via de Lidl Plus-app.


Vanaf wanneer tot wanneer kan ik meedoen met de “Winter winactie”?

De actie loopt van 05-12-2022 t/m 24-12-2022. U kunt tijdens deze periode meerdere deelnames inleveren om zo uw kans te vergroten.


Hoe weet ik of ik een prijs heb gewonnen?

U kunt van 05-12-2022 t/m 24-12-2022 mee sparen en kans maken op mooie prijzen. Na deze looptijd worden de winnaars getrokken en zullen desbetreffende personen per E-mail en/of telefonisch op de hoogte worden gebracht.
Deelnamevoorwaarden en privacy statement Winter winactie Lidl Nederland GmbHI. Deelnamevoorwaarden

De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden actie “Winter winactie” (hierna: actie) ter promotie van het merk Coca-Cola tenzij dat uitdrukkelijk anders zal worden vermeld.


Algemeen

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk onder de hier vermelde voorwaarden. Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden voor deelname. Zowel Lidl als de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn verkrijgbaar via https://www.lidl.nl/c/winter-winactie. Deze actie dient ter promotie van het merk Coca-Cola.


Looptijd van de actie

Deze actie loopt van 05-12-2022 tot en met 24-12-2022. Deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.


Recht van deelname

Alle natuurlijke personen die woonachtig zijn in Nederland, en op het tijdstip van deelname ten minste 18 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan deze actie. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Lidl en hun gezinsleden, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect is verbonden aan Lidl. Van deelname zijn eveneens uitgesloten natuurlijke personen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.


Deelname

Deelname aan deze actie kan alleen middels het scannen van de digitale Lidl Plus Klantenkaart (hierna: Klantenkaart) in de Lidl Plus-App aan de kassa in een filiaal van Lidl in Nederland. Voor deelname aan deze actie is het daarom noodzakelijk om in te loggen in de Lidl Plus-App met jouw ‘Mijn Lidl’ account. De Lidl Plus-App is te downloaden via een appstore.


• Bij aankoop van twee deelnemende Coca-Cola producten met een minimale waarde van €2,38 tijdens de actieperiode, waarbij de deelnemer zich identificeert bij het afrekenen in een filiaal van Lidl in Nederland via de Lidl Plus-App middels het correct scannen van de Klantenkaart, wordt een deelname automatisch toegekend op de digitale spaarkaart in de Lidl Plus-App. De volgende producten zullen niet meetellen voor de waarde van de aankoop: statiegeld (emballage).

• Een aankoop van 2 deelnemende producten van Coca-Cola waarbij de minimale waarde €2,38 is, staat gelijk aan één digitale deelname. De klant dient de deelname alleen nog digitaal in te dienen, zoals in het volgende bullit wordt omgeschreven.

Actieproducten die meedoen aan de actie:

• 9480 – Coca-Cola Regular 4x 0,33L

• 9481 – Cola-Cola Zero Sugar 4x 0,33L

• 540 – Coca-Cola Regular 1,35 L

• 542 – Coca-Cola Zero Sugar/Light 1,35L

• 9825 – Coca-Cola Regular 1L & Zero Sugar (tijdelijk verkrijgbaar in week 51)

• 9829 Coca-Cola Light 1L (tijdelijk verkrijgbaar in week 51)

• Voor deelname aan de loterij moet de deelnemer zijn/haar “deelnames” vóór het einde van de actieperiode, vanuit de Lidl Plus-App indienen. Het indienen van een deelname kan via ‘Deelname(s) versturen” of door te klikken op “X deelname(s) om te versturen” en vervolgens “Deelname(s) versturen”.

• Deelnemer kan meerdere keren deelnemen in de loterij. Een deelnemer kan meerdere deelnames indienen en kan dus meerdere keren meedoen in de loterij.

• Een deelnemer kan slechts één prijs winnen.

• Deelnemer kan het aantal digitale deelnames en ingezonden deelnames inzien door op de startpagina van de Lidl Plus-App bij ‘Jouw Spaarkaart’ op “Meer informatie” te klikken.

• Deelnames die niet tijdig (lees: vóór het einde van de actieperiode) worden ingediend komen te vervallen.

• Het is niet mogelijk om aankopen waarbij de Klantenkaart niet (correct) gescand is op een later moment toe te (laten) voegen.

• Let op! Deze actie heeft alleen betrekking op aankopen gedaan in een filiaal van Lidl in Nederland. Deze actie heeft geen betrekking op online aankopen bij Lidl. Aankopen gedaan via de Lidl webshop (via www.lidl-shop.nl of via de Lidl app) tellen niet mee voor het behalen van een deelname.

• De deelnames kunnen niet worden overgedragen of doorgestuurd naar een ander Lidl Plus account.

• Bij deelname aan de Winter winactie geeft Lidl Stiftung & Co. KG de klant-ID van de deelnemers en, in het geval van het winnen van een prijs, ook hun voornaam / achternaam, telefoonnummer, e-mailadres door aan Lidl.


Prijs

• Er zijn in totaal 101 prijzen te winnen, te weten:


o 1x een reis naar Lapland voor 2 personen ter waarde van EUR 5.500,- in totaal;

Inbegrepen bij deze reis zijn o.a.:

- 1 overnachting voor vertrek in de buurt van Schiphol;

- Retourvlucht van Amsterdam – Rovaniemi;

- Husky sledetocht;

- Sneeuwscootertocht;

- IJsvissen;

- Sneeuwschoenwandeling;

- Bezoek rendieren met rendierensafari.

(wijzigingen van de reisorganisatie voorbehouden)

- Deelnemer dient rekening te houden met het feit dat de reis zal plaatsvinden van 25-02-2022 t/m 01-03-2023 en dient aldus beschikbaar te zijn gedurende die periode.

- Deelnemer is minimaal 18 jaar oud;

- De reis wordt omschreven als een soft adventure reis. Bent u slecht ter been of minder valide? Dan is de reis minder danwel niet geschikt om deel te nemen.

- Het is de verantwoordelijkheid van de prijswinnaar om aan alle inreisbeperkingen te voldoen (zoals bijvoorbeeld een geldig paspoort of vaccinatiebewijs).

• Voor de sneeuwscooter tocht is een rijbewijs vereist. Heeft u deze niet? Dan kan je als passagier mee.

• De prijswinnaar betaalt zelf de kosten van en naar het hotel bij Schiphol.


o 50x Coca Cola rolkoffer ter waarde van EUR 79,99,-;

o 50x Lidl Plus coupon ter waarde van ca. EUR 100,-

• De prijzen kunnen niet worden geruild of worden ingewisseld tegen contant geld;

• De winnaars worden uiterlijk in kalenderweek 2 op onafhankelijke wijze vastgesteld door middel van een trekking door een notaris;

• De winnaars krijgen per e-mail bericht waarin informatie wordt verstrekt over de uitreiking van de prijs. Hierbij zal ook worden gevraagd Lidl op de hoogte te stellen van alle contactgegevens die nodig zijn om de prijs te verzenden of over te dragen. Aangezien de Coca-Cola rolkoffers en de Lapland reis worden uitgereikt door Coca-Cola Europacific Partners Nederland B.V. (hierna Coca-Cola) , zullen de opgevraagde contactgegevens worden gedeeld met Coca-Cola. Indien een winnaar zich binnen 7 kalenderdagen na het versturen van de e-mail niet meldt, zal Lidl of Coca-Cola de winnaar telefonisch benaderen. Indien een winnaar zich binnen 7 dagen en na drie herhaalde telefonische berichtgevingen niet meldt, komt de aanspraak op de prijs automatisch te vervallen en wordt op dezelfde wijze een andere winnaar geselecteerd.

• De prijzen worden uiterlijk voor 21 februari 2023 uitgereikt;

• De prijzen worden alleen uitgekeerd na verificatie van de deelnemer middels het klantkaartnummer en op vertoon van de Klantenkaart.

• De Lapland reis, Coca-Cola rolkoffers en de Lidl Plus coupon kunnen in kleur en uitvoering afwijken van de afbeelding in de reclame-uitingen;

• De winnaar van de Lapland reis dient zelf zorg te dragen voor reisverzekeringen, en eventueel andere verbruiksmaterialen.


Bij het verstrekken van foutieve/onjuiste gegevens, weigering of niet aanvaarding van de prijs of de actievoorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Lidl en/of Coca-Cola gerechtigd op dezelfde wijze een andere winnaar te selecteren.


Lidl en Coca-Cola publiceren in onderlinge afstemming en met toestemming van de winnaar(es), de prijsuitreiking van de Lapland reis op de interne communicatie pagina, intranet, Facebook, Instagram en/of Lidl.nl.


Aansprakelijkheid

Deelname geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor opgave van de juiste gegevens en eventueel aanvullende uitgaven en/of reiskosten zijn voor rekening van de deelnemer.

Lidl en Coca-Cola zijn in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit deelname aan de actie, tenzij deze schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk handelen, waarvoor eerdergenoemde partijen verantwoordelijk voor kunnen worden gehouden. Lidl en Coca-Cola zijn in het bijzonder niet aansprakelijk voor:

- het niet of slechts beperkt bereikbaar zijn van de internetserver;

- netwerk-, computer hardware- of softwarestoringen;

- het niet of slechts beperkt functioneren van de Lidl Plus-App;

- het niet goed functioneren van het scanapparaat aan de kassa;

- het niet beschikbaar zijn van producten.

Bovenstaande beperkingen van aansprakelijkheid gelden onverminderd voor door Lidl ingeschakeld hulppersoneel en door Lidl ingeschakelde derde toeleveranciers en/of fabrikanten van de betreffende prijs. Lidl verstrekt geen enkele garantie op de door Lidl te verstrekken prijzen.


Slotbepalingen

Lidl behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment, zonder aankondiging vooraf en zonder opgave van redenen, af te breken, te beëindigen of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Lidl ziet erop toe dat de actievoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.

In gevallen waarin fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag geconstateerd wordt of wordt vermoed, behoudt Lidl zich het recht voor om de deelnemers van de betreffende actie uit te sluiten.

Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen 2014. Eventueel verschuldigde kansspelbelasting wordt afgedragen door Lidl. Eventuele aanvullende uitgaven en/of reiskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

Geschillen met deelnemers zullen naar Nederlands recht worden behandeld en voorgelegd aan de daartoe bevoegde Rechtbank Midden-Nederland.

Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemers zich dienen te houden.

Typ- en drukfouten in deze actievoorwaarden zijn voorbehouden.

Voor alle vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u een mail sturen naar contact@lidl.nl, waarna wij deze klacht in behandeling zullen nemen en daar per e-mail of telefonisch op zullen reageren.

Lidl Nederland GmbH

Havenstraat 71

1271 AG Huizen


II. Privacy statement


Wie verwerkt uw persoonsgegevens?

Lidl Nederland GmbH is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens van de deelnemers aan deze actie. Voor eventuele vragen of klachten met betrekking tot de omgang door Lidl Nederland GmbH met hun gegevens, kunnen deelnemers contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming van Lidl Nederland GmbH.


Categorieën persoonsgegevens

Om de prijstrekking uit te voeren, verstrekt Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Duitsland, de volgende gegevens aan Lidl Nederland GmbH:

- het klant-ID van alle deelnemers aan de prijstrekking en additionele informatie, zoals het campagne-ID, het deelname-ID en de datum waarop de deelnemer deze actie heeft gezien en zich heeft aangemeld (dat wil zeggen een deelname heeft ingeleverd via de Lidl Plus-App);

- de voor- en achternaam, het e-mailadres en telefoonnummer van de winnaars om contact te kunnen opnemen over de (in ontvangstneming) van de prijs;

- In uitzonderlijke gevallen wanneer twijfels bestaan of winnaars recht op deelname hebben, kan het geboortejaar worden verwerkt ter verificatie.


Lidl kan verder nog andere gegevens verzamelen die nodig zijn voor de prijstrekking/loterij en/of het uitdelen resp. toesturen van de prijs, zoals het adres van de deelnemers.


Voor welk doel en op welke wettelijke grondslag worden gegevens verwerkt

Lidl zal NAW- en contactgegevens van haar deelnemers alleen gebruiken voor het uitvoeren van de prijstrekking/loterij (bijv. trekking van winnaars, bekendmaking van de winnaars, verzending van de prijs). De wettelijke basis hiervoor is de uitvoering van de overeenkomst, namelijk uw deelname aan deze prijstrekking/loterij. Indien het geboortejaar wordt verstrekt, geschiedt dit op basis van het gerechtvaardigd belang dat Lidl Nederland GmbH heeft om een imago te voorkomen van nepotisme.

Tijdens de prijsuitreiking van de Lapland reis kunnen er foto's of video’s worden gemaakt van de winnaar. Deze kunnen tezamen met de naam en woonplaats worden gepubliceerd op de interne Lidl communicatie pagina, intranet, Facebook, Instagram en/of Lidl.nl. Deze gegevens worden verwerkt op basis van uw toestemming. Deelnemers kunnen hun toestemming hiervoor te allen tijde intrekken. Echter, het intrekken van toestemming laat de rechtmatigheid van de verwerking van de gegevens vóór de intrekking van de toestemming onverlet.


Ontvangers / categorieën ontvangers:

Gegevens worden alleen aan derden overgedragen als dit nodig is voor de uitvoering van de prijstrekking (bijv. de trekking door de notaris en de verzending van de prijs via een logistiek dienstverlener resp. een pakketbezorger) of om de winnaars te publiceren (bijv. op onze website of op Facebook). De Coca-Cola rolkoffers en de Lapland reis worden verzorgd door Coca-Cola. De volgende persoonsgegevens van winnaars van deze prijzen worden daarom gedeeld met Coca-Cola op basis van contractuele afspraken: naam, e-mailadres, telefoonnummer en klantkaartnummer Lidl Plus. Deze persoonsgegevens worden gedeeld, zodat Coca-Cola contact op kan nemen met de winnaars van deze prijzen.


Bewaartijd / criteria voor het bepalen van de bewaartijd:

Aan het einde van de prijstrekking/loterij en de bekendmaking van de winnaars worden de gegevens van de deelnemers verwijderd met uitzondering van de gegevens van de winnaars. In het geval van niet-contante prijzen, worden gegevens van de winnaars in elk geval bewaard voor de duur van de wettelijke garantieperiode om zo nodig voor herstel of vervanging te kunnen zorgdragen tot uiterlijk maximaal de periode van de wettelijke (fiscale) bewaarplicht.


Rechten van betrokkenen

Deelnemers hebben het recht om hun gegevens (i) in te zien, (ii) te corrigeren, (iii) te verwijderen, (iv) de verwerking van hun gegevens te laten beperken (v) mee te nemen of (vi) of om bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens. Dit laatste is alleen aan de orde als Lidl gegevens verwerkt op basis van de wettelijke grondslag het ‘gerechtvaardigd belang’.

Voor de uitoefening van deze rechten kan contact worden opgenomen met de Functionaris Gegevensbescherming van Lidl (gegevensbescherming@lidl.nl). Hieraan zijn geen kosten verbonden. Eventuele klachten kunnen ook worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens.