Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Grasmaaiers & verticuteermachines

19 producten
  Alle producten 19 / 19 producten

  Grasmaaiers en verticuteermachines online bij Lidl

  Met grasmaaiers en verticuteermachines zorg je ervoor dat je tuin er het hele jaar door mooi uitziet. Omdat de meeste mensen wel een stukje gras in de achtertuin hebben, zijn er bij Lidl verschillende tuin apparaten verkrijgbaar. Weet je nog niet precies welke machines je het beste kunt gebruiken voor jouw tuin? Dan geven wij je graag wat extra informatie. Zo maak je straks gemakkelijk een keuze en ligt je gazon er weer netjes bij.


  Grasmaaiers: verschillende uitvoeringen

  Grasmaaiers zijn er in allerlei soorten en maten. Het meest gekozen blijven de elektrische grasmaaier en de grasmaaier op benzine. Deze hebben het perfecte formaat voor wie niet een al te groot oppervlak hoeft te maaien. Het apparaat duw je met de hand vooruit en doet verder al het werk zelf. Daarnaast zijn deze grasmaaiers door het compacte formaat gemakkelijk op te bergen. Zo verlies je niet al te veel ruimte in je schuur. De werkbreedte verschilt wel per grasmaaier. Dus wanneer je hier speciale wensen voor hebt, is het handig om daar goed op te letten voor je de aankoop doet. Verder zijn deze maaiers naar eigen wens in te stellen. Zo kies je zelf op welke stand je de maaihoogte zet. Houd je van een korte en strakke gazons waar je voorlopig geen omkijken meer naar hebt of mag het van jou wel iets langer blijven?


  Een nette tuin met een verticuteermachine

  Iedereen weet dat je gras met enige regelmaat moet maaien als je graag een mooi verzorgde tuin hebt. Maar: wat is verticuteren? En waarom is het belangrijk?


  Wat is verticuteren?

  Verticuteren is het verwijderen van mos en ander onkruid. Dit bedekt de grond wanneer je er niets aan doet. Maar wanneer je een verticuteerder of cultivator gebruikt, zorg je ervoor dat lucht, water en voedingsstoffen de bodem weer bereiken. Hierdoor blijft je gras overal mooi groen en ziet het er gezond uit. Een kleine moeite voor een mooi resultaat dus. Bovendien is een nieuwe verticuteermachine voor een verrassend lage prijs bij Lidl te verkrijgen. Daarnaast zijn ze heel compact. Er is dus altijd wel budget en ruimte in je schuur voor zo'n handig apparaat.


  Geniet jij ook graag het hele jaar door van een strak, kort en groen gazon? Investeer dan in het tuingereedschap van Lidl. Hier vind je overigens ook tuinbewatering, snoeischaren en meer handige producten. Zo helpen wij je graag om ook jouw tuin na elke lange winter weer helemaal zomerklaar te maken en deze bovendien te onderhouden. Wanneer je in het weekend lekker in je tuinstoel zit, geniet je telkens weer van een prachtig uitzicht.