Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

    Speelgoed voor jonge kinderen

    Kinderspeelgoed is er in alle soorten en maten. Het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat bij het kind past. Daarbij kun je letten op de leeftijd, zo is er veel keuze voor speelgoed voor kinderen van 1 jaar of 2 jaar. Maar ook de interesses en het karakter van het kind helpen bij het vinden van het juiste speelgoed. Auto's, blokken, knuffels en poppen zijn fantastisch voor jonge kinderen en peuters, net als bad speelgoed; terwijl puzzels en spelletjes de aandacht van een ouder kind goed weten vast te houden. Als het gaat om speelgoed voor kinderen is er vaak sprake van educatief speelgoed, waarmee het kind nieuwe vaardigheden opdoet en kennis verkrijgt.


    Knutselen, puzzels, spelletjes

    Knutselspullen zoals klei en strijkkralen zijn leuk speelgoed voor kinderen. Samen met je peuter of kleuter een knutselwerkje maken, bevordert de creativiteit van het kind. Ook is het goed voor de motorische vaardigheden en het concentratievermogen. Waar jongere kinderen hulp nodig hebben bij het plakken en boetseren, kunnen oudere kinderen heel goed zelfstandig knutselen. Zowel jongens als meisjes vermaken zich samen of alleen goed met knutselmaterialen. Ook puzzels en bordspelletjes zijn allemansvrienden. Elk kind vindt het leuk om met volwassenen en/of vriendjes een houten puzzel of legpuzzel op te lossen of om samen een gezelschapsspel te spelen. Wat dacht je van memory of een kwartetspel? Een schot in de roos om dit kinderspeelgoed cadeau te geven voor een verjaardag of op de verlanglijstjes te zetten voor Sinterklaas.