Filiaal

App algemeen

Waar kan ik de app downloaden?
Toon inhoud
Verberg inhoud

De app kan gedownload worden in de Google Play Store en de App Store. Zoek via de zoekbalk naar Lidl JungleMini’s en download de app op de gebruikelijke wijze.

Hoe kan ik de app activeren?
Toon inhoud
Verberg inhoud

U hoeft de app niet apart te activeren. Nadat u de app hebt gedownload kunt u er direct mee aan de slag!

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik en/of de aanschaf van de app?
Toon inhoud
Verberg inhoud

Het gebruik en de aanschaf van de app is helemaal gratis. Goed om te weten is dat er ook geen mogelijkheid is om in de app aankopen te doen.

Hoe kan ik de JungleMini’s toevoegen in de app?
Toon inhoud
Verberg inhoud

Klik op een van de JungleMini’s in het startscherm van de App, u krijgt nu een camerascherm te zien om de QR-code te scannen. Op de achterkant van het kaartje aan uw gespaarde JungleMini vindt u de QR-code. Scan deze code met uw telefoon en uw JungleMini komt tot leven.

Ik kan de app niet openen.
Toon inhoud
Verberg inhoud

Sluit de app en probeer hem opnieuw te openen. Lukt dit niet; start dan het device opnieuw op en probeer nogmaals. Mochten de problemen zich blijven voordoen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Ik heb de app verwijderd en wil hem opnieuw gebruiken.
Toon inhoud
Verberg inhoud

Dat kan uiteraard. Download de app opnieuw in de Google Play Store of in de App Store. U kunt de JungleMini codes opnieuw gebruiken.

Kunnen mijn gegevens van de ene naar de andere device overgezet worden?
Toon inhoud
Verberg inhoud

Dat kan zeker. U kunt uw JungleMini codes opnieuw gebruiken op een ander device.

Kan ik de app ook op een tablet gebruiken?
Toon inhoud
Verberg inhoud

Ja, de app is beschikbaar op zowel mobiele telefoons als op tablets.

Zijn mijn gegevens anoniem?
Toon inhoud
Verberg inhoud

Jazeker! De bescherming van uw persoonsgegevens vinden we erg belangrijk en daarom worden er geen persoonsgebonden gegevens opgevraagd voor het gebruik van de app. Er wordt enkel om een JungleMini QR-code gevraagd. Ook leeftijd of andere persoons gerelateerde gegevens worden niet opgevraagd. 

Ik kan de app niet vinden in de App Store / Google Play Store.
Toon inhoud
Verberg inhoud

Controleer of de titel juist is ingevuld. De titel is Lidl JungleMini. Mocht u de app desondanks niet kunnen vinden, update dan de software van u device. De Android app is geoptimaliseerd voor versie OS7 tot de laatste versie op het moment van de release. Wij kunnen geen optimale ervaring garanderen voor Android telefoons en tablets met een lagere versie.  De iOS app van Apple is geoptimaliseerd voor versie iOS14 tot de laatste versie op het moment van release. Supporting minimum iPhone 6s. Dit is in lijn met Apple’s offical support. Wij kunnen ook hier geen optimale ervaring garanderen voor iPhone’s of iPads met een lagere versie van iOS.

De app werkt niet goed en/of reageert niet.
Toon inhoud
Verberg inhoud

Een aantal functionaliteiten binnen de app vereisen een goedwerkende internetverbinding. Controleer dus eerst of je netwerkverbinding correct werkt. Werkt de app nog steeds niet? Controleer dan of de software op je device de up-to-date is.

Ik wil graag dat iemand anders ook mijn JungleMini code gebruikt, kan dat?
Toon inhoud
Verberg inhoud

Dit kan. U kunt opnieuw de codes van uw JungleMini’s toevoegen in de app op een device van iemand anders. Bent u de code kwijt, neem dan contact op met de klantenservice. Wij zorgen ervoor dat u een nieuwe scancode opgestuurd krijgt.