danger
Geen browser ondersteuning

Deze browser wordt niet ondersteund

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
1. AMERICA (groenteteler)

Van Dijck Groenteproducties levert dagelijks groenten aan Lidl. Dit zijn groenten die buiten op het land worden geteeld. Dit worden vollegrondsgroenten genoemd, denk aan spinazie, broccoli, waspeen, bloemkool, andijvie, koolrabi en prei. Deze groenten worden door Van Dijck geteeld, verwerkt en verpakt. Doordat Van Dijck het hele productieproces beheerd zijn de groenten van topkwaliteit en geldt ‘vandaag op het land, morgen bij de klant’. Leer meer over de groenten en het productieproces op het grote distributiecentrum van deze teler. Kun je niet wachten, dan kun je hier al meer informatie lezen over dit bedrijf. 

Van Dijck Groenteproducties
Peelheideweg 12
966 PJ America (Limburg)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
2. BROEK (melkveehouderij)

Op deze boerderij in Broek verzorgd de familie Metzlar dagelijks melkkoeien. Onder het mom van ‘Koecomfort’ onderneemt de boer op een verantwoorde manier, met aandacht voor dierenwelzijn en goede omstandigheden in de stal. De melk die de koeien dagelijks produceren wordt gebruikt voor zowel de drinkyoghurt als kaas van Lidl. Kom gezellig langs, de familie Metzlar laat je graag de boerderij zien en laat je de lekkere drinkyoghurt en kaas van Lidl proeven.

Familie Metzlar
Bloksleat 5
8512 AA Broek (Friesland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
3. IJSSELMUIDEN (witlofteler)

De witlofkwekerij van familie Bruins is een echte familiebedrijf. De boerderij ligt middenin het tuinbouwgebied Koekoekspolder in IJsselmuiden. Het is een supermoderne witlofkwekerij waar de nieuwste technieken en teelmethodes worden toegepast. Albert en Bertine Bruins halen jaarlijks op 140 hectare witlof uit de grond. Dat zijn maar liefst 200 voetbalvelden. Kom gezellig langs en proef de verse witlof. 

Familie Bruins
Oudendijk 1
8271 PM IJsselmuiden (Overijssel)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
4. OMMEREN (fruitteler)

Familie Blijderveen teelt al meer dan honderd jaar appels en peren. Teler Kees heeft het telen al op jonge leeftijd geleerd. Appels worden op zo’n 20 hectare verbouwt, dit zijn maar liefst 40 voetbalvelden! Naast appels verbouwt Kees ook peren voor Lidl. Het pluk seizoen is net voorbij en alle appels en peren liggen nu net in de koude opslag. Kom langs om telers Kees te ontmoeten en proef de oogst!

Familie Blijderveen
Zijveling 1
4032 NT Ommeren (Gelderland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
5. WANROIJ (veehouderij)

De familie Egelmeers verwelkomt je graag op hun varkenshouderij in Wanroij. De varkens worden gehouden volgens de criteria van één ster van het Beter Leven Keurmerk. De boer vertelt je graag alles over de Nederlandse varkenshouderij en je kunt  kleine biggetjes komen bewonderen. De familie Egelmeers neemt je graag mee op hun eigen boerderij!

Het is helaas niet mogelijk de stal van binnen te bezoeken, in verband met de Afrikaanse varkenspest die op dit moment heerst in België. We stellen de gezondheid van de varkens voorop. 
U bent nog steeds van harte welkom, er is voldoende te zien en te beleven op de boerderij!

Familie Egelmeers
Park 7
5446 PM Wanroij (Noord-Brabant)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
6. NIEUW-VENNEP (aardappelteler)

Boerderij de Elisabeth-Hoeve is van oorsprong een akkerbouwbedrijf en eigendom van de gebroeders Jan en Ben Ham. Deze boerderij levert aan Lidl aardappelen die verbouwd worden op het land in Nieuw-Vennep. Naast de aardappelen heeft de Elisabeth-Hoeve een zorgboerderij en verzorgen ze boerderij-educatie. Ontdek de herkomst, proef de aardappelen die bij jouw Lidl-winkel ook in het schap liggen.

Elisabeth-Hoeve
Hoofdweg 1379
2151 MA Nieuw-Vennep (Noord-Holland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
7. RILLAND (tomatenteler)

Tomatenteler Agro Care in Rilland teelt elf verschillende soorten tomaten. Draaien, dieven, snoeien, blad snijden, oogsten en verpakken. Dit alles doet een teler met de hand, voor het produceren van een mooie en vooral smakelijke, tomaat. Er zijn dus veel mensenhanden nodig om de bestellingen elke dag weer perfect bij jouw Lidl in de buurt te krijgen. De telers vertellen je graag meer over de teelt.  

Agro Care
Nieuwe Dwarsweg 10
4411 TG Rilland (Zeeland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
8. ENSCHEDE (melkveehouderij)

Aan de rand van Enschede ligt de melkveehouderij van familie Roerink. Op de boerderij worden zo’n  120 melkkoeien en kalfjes gehouden. Boer Arjan en zijn vrouw Mirjam heten je van harte welkom.  Van de melk wordt heerlijk ijs gemaakt voor Lidl. Je kan zowel de melk als het ijs komen proeven.  

Familie Roerink
Wiefkerweg 20
7524 PX Enschede (Twente)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
9. MIDDENMEER (tomatenteler)

CombiVliet is een grote tomatenteler in Middenmeer en teelt op een duurzame wijze jaarlijks zo’n 70 miljoen tomaten. De kas waarin de tomaten groeien is dan ook zo groot als 200 voetbalvelden. De telers van CombiVliet telen smaakvolle en gezonde tomaten die bij jouw Lidl in de buurt te koop zijn. Neem een kijkje in de kas, zo veel tomaten heb je nog nooit bij elkaar gezien! Kom en kijkje nemen en leer alles over de tomaat.

Wanneer de zon schijnt kan het wel wat warm zijn in de kas.

Combivliet
Tussenweg 3
1775 RK Middenmeer (Noord-Holland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
10. MEGCHELEN (veehouderij)

De familie Keuper runt een rundveehouderij. Sinds 1988 hebben ze hier koeien van het Franse Limousin ras. Hier verzorgen boer Jacco en boerin Annika dagelijks met veel aandacht zo’n 250 dieren zoals kalfjes, koeien en stieren. De dieren verblijven in een moderne diervriendelijke stal. Naast de dieren, heeft boer Jacco ook nog een groot stuk land waar hij gras en maïs verbouwd voor de dieren. Alles om zo goed mogelijk 2-sterren Beter Leven rundvlees te leveren aan Lidl. 

Familie Keuper
Hogestraat 3
7078 BP Megchelen (Gelderland)

Volg goed de Lidl bewegwijzering om de locatie te bereiken. Het is mogelijk dat een navigatiesysteem de locatie met bovenstaand adres niet vind. 

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
11. NIEUW-BEIJERLAND (spruitenteler)

Het familiebedrijf van de familie Bos bevindt zich aan de rand van Nieuw Beijerland in de Hoeksche Waard. Hier teelt de familie al ruim 18 jaar spruiten. Graag laat de boer zien hoe het hele proces van zaaien, groeien, oogsten, schonen en verpakken verloopt. Bij goed weer wordt er ook geoogst en kan je dit met eigen ogen zien. 

Familie Bos
Kreekkant 3
3264 LW Nieuw-Beijerland

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
12. EMMER-COMPASCUUM (melkveehouderij)

Familie Bom – Wessels zorgt dagelijks met veel passie en liefde voor hun 300 melkkoeien en kalfjes. De boerderij ten oosten van Emmen is een moderne melkveehouderij. Duurzame melkproductie en dierwelzijn staat bij deze familie hoog in het vaandel. Op deze boerderij kun je in de stal zien hoe de koeien gemolken worden en kun je lekkere zuivel producten van Lidl proeven.  

Familie Bom - Wessels
V. Scholtenskan oz 23
7881 JR Emmer-Compascuum (Drenthe)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
13. OIRLO / VENRAY (Kipster)

Boer Styn is nog jong, maar heeft het vak al als kind geleerd, zijn vader is namelijk ook kippenboer! De Kipster boerderij van boer Styn, gelegen aan de rand van Venray, levert het meest milieu-, dier- en boervriendelijkste ei ter wereld. Op deze boerderij is aan alles gedacht: het welzijn van de kippen, de impact van de stal op het milieu, maar ook aan de boer en de omgeving! Boer Styn zorgt dagelijks voor 24.000 leghennen in de Kipsterboerderij. De eieren van Kipster zijn alleen bij Lidl te koop. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan hier voor meer info. 

Kipster
Wusterweg 9
5808 BX Oirlo (Limburg)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
14. EDE (melkveehouderij)

De familie van Ruiswijk kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met hun dagelijks leven op de boerderij. Boer Jan en boerin Carola runnen samen een kleinschalig melkveehouderij op de grens tussen Ede en Veenendaal, tegen het natuurgebied de Groene grens. Bijzonder op deze locatie is melktap waar je zelf verse melk kunt tappen. De melk van deze boerderij wordt gebruikt voor het maken van de kaas die bij jou Lidl in de buurt te koop is.

Familie van Ruiswijk
Zuiderkade 24a
6718 PH Ede (Gelderland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
15. MAASBREE (groenteteler)

De kas van Van Dijck Groenteproducties is gelegen in het tuinbouwgebied "Siberia" in Limburg. Vanuit dit tuinbouwgebied wordt dagelijks paksoi, tricolore sla en kropsla naar de Lidl-winkels gebracht. Deze soorten sla worden op een bijzondere manier geteeld, namelijk op water. De planten staan in goten waar water met voedingsstoffen doorheen stroomt, dit noemen we een gesloten systeem. Deze manier van telen is duurzaam en verbeterd de kwaliteit van de sla. De telers vertellen je tijdens het bezoek graag meer over deze moderne manier van telen. Nu al benieuwd hoe dat eruit ziet? Hier kan je vast een kijkje nemen. 

Van Dijck Groenteproducties 
Siberië 10
5993 SB Maasbree (Limburg)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
16. KATWOUDE (kaasmakerij)

De sfeervolle kaasmakerij van familie Willig is gelegen in een landelijke omgeving in de Noord-Hollandse polder. Verschillende boeren uit de omgeving leveren melk aan de kaasmakerij. Deze lekkere kazen zijn te koop bij Lidl. Naast de kaasmakerij is er ook een biologische melkveehouderij met Jersey koeien. Tijdens een bezoek kan je de enige echte kazen van Lidl proeven.

Familie Willig
Hoogedijk 8
1145 PM Katwoude (Noord-Holland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
17. MOERKAPELLE (Orchideeën)

Het familiebedrijf So Natural is de leverancier van onze orchideeën. Het is de grootste pot-orchideeënkwekerij van de wereld! De kwekerij is gelegen in Moerkapelle. Het familiebedrijf staat onder leiding van de broers André, Hans, Martin, Wouter en Johan Smaal. In de kas worden mooie Phalaenopsis (vlinder) orchideeën in verschillende maten geweekt. Laat je verrassen in een prachtige oase van orchideeën.  

So Natural
Bredeweg 62
2752 AB Moerkapelle (Zuid-Holland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
18. BIDDINGHUIZEN (melkveehouderij)

Boer Wilfried heeft het vak al jong geleerd, want ook zijn vader was melkboer. Op zijn biologische melkveehouderij worden dagelijks ruim honderd melkkoeien verzorgd. Dit zijn koeien van drie verschillende melkvee-rassen. Het houdt het werk op de boerderij afwisselend, want elk ras heeft namelijk een geheel eigen karakter. Het werk gebeurt op een moderne manier. De koeien worden gemolken met een melkrobot, een mestrobot houdt de stal schoon en Wilfried krijgt een melding via een app als er iets in de stal aan de hand is. Wil je nu al meer weten over deze boerderij? Klik dan hier

Familie Groot Koerkamp
Ellerweg 24
8256 RT Biddinghuizen (Flevoland)

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
19. RAALTE (veehouderij)

Familie Groote Wolthaar heeft sinds 1987 een veehouderij met koeien, kalfjes en stieren. De boerderij is gecertificeerd met het 2 sterren Beter Leven Keurmerk. Van april tot november lopen de koeien en stieren samen met de kalfjes in de wei. De familie laat je graag zien hoe hun dieren gehouden worden met aandacht voor diergezondheid, welzijn en milieu!

Familie Groote Wolthaar
Hagweg 32
8102 SL Raalte (Overijssel)