danger
Geen browser ondersteuning

Deze browser wordt niet ondersteund

NATUURLIJK SPEELPLEZIER

Houten speelgoed van Lidl
 Stevig, natuurlijk en duurzaam

Houten speelgoed is stevig, natuurlijk en duurzaam. Het geeft uw kind onvergetelijke herinneringen en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. Houten speelgoed stimuleert de zintuigen en ondersteunt de fijne motoriek, het logisch denken en de verbeelding. Houten speelgoed van Lidl voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat uw kind er zo lang mogelijk van kan genieten

FSC
FSC
FSC

Naar wens te combineren

Onze producten kunnen met elkaar worden gecombineerd. Zo kunnen twee kleinere cadeaus worden samengevoegd om een groter verhaal te vertellen. Hierdoor kan nog meer speelplezier uit het speelgoed gehaald worden.

Van de hoogste kwaliteit

Dankzij de hoogwaardige afwerking gaat het speelgoed bijzonder lang mee en heeft uw kind langer plezier van het speelgoed.

Voor de laagste prijs

Kwaliteit is voor ons belangrijk en heeft daarom top prioriteit. Toch moet één ding klein blijven, namelijk de prijs. Ons houten speelgoed heeft een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding waar we trots op zijn.

Volle kracht vooruit – de wereld van treinrails

Houten treinrails zijn al generaties lang één van de populairste soorten speelgoed voor kinderen. De trainrails zijn eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen en zijn daarnaast ook robuust en veelzijdig. Zo kunnen de routes worden aangepast en nieuwe functies op elk gewenst moment worden toegevoegd. De grote hoeveelheid aan geweldige accessoires en figuren maken het helemaal compleet! Kinderen, en soms ook volwassenen, zullen lang van het speelgoed genieten.

Speel met ons mee – de wereld van poppen

Poppen zijn nog steeds een enorme bron van inspiratie voor zowel kinderen als volwassenen. Het creëren van een compleet eigen wereld gebaseerd op eigen regels en verbeeldingskracht is van essentieel belang in de ontwikkeling van een kind. Liefdevol ontworpen poppenhuizen, fantastische extra’s, verschillende figuren en originele accessoires beloven langdurig speelplezier. Er zijn geen grenzen aan creativiteit bij het bouwen van een eigen huis!

Uren kookplezier - de wereld van keukens

Een houten keuken en houten keukengerei komen goed van pas bij rollenspellen voor zowel meisjes als jongens. Bij de jonge chef-koks wordt de fijne motoriek versterkt en de creativiteit vergroot. En dit allemaal tijdens het spelen! De houten keuken kan een prominente plek krijgen in de speelkamer of keuken, maar alle onderdelen kunnen na het spelen natuurlijk ook gewoon netjes worden opgeruimd.

ons houten speelgoed wordt gemaakt van

Hout

Met houten speelgoed is de natuur binnen handbereik en leren kinderen spelenderwijs veel over zichzelf en hun omgeving. Houten speelgoed staat daarnaast bekend om zijn duurzaamheid. Dit is handig aangezien kinderen niet altijd even voorzichtig met hun speelgoed omgaan!

Metaal

Onze metalen onderdelen zijn met zorg uitgezocht. Wij gebruiken niet-giftige materialen van hoge kwaliteit.

Plastic

We maken onze producten af met plastic details. Zo vergroten wij de speelkwaliteit. Door onze strenge veiligheidseisen zorgen wij ervoor dat al ons speelgoed veilig gebruikt kan worden.

Verf en lak

We gebruiken alleen oplosmiddelvrije lak en verf op waterbasis. Hierdoor is het voor kinderen veilig om speelgoed in hun mond te stoppen.

Keurmerken en certificeringen