Aquamini's privacy verklaring

Hoe werkt onze AquaMini app? 

Leuk dat je gebruik maakt van onze AquaMini app! Graag willen wij jou informeren dat wij geen persoonsgegevens van jou verwerken bij het gebruik van deze app ondanks dat jij jouw camera kunt gebruiken. Het gebruik van jouw camera is overigens niet verplicht. Ook zonder camera kun je deze app gebruiken. 

Hoe werkt het met de camera?

Wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven via de pop-up in de app ‘Geef AquaMini toegang tot camera’ of via de algemene instellingen ‘Geef AquaMini toegang tot camera’ krijgt de app toegang tot de camera van jouw apparaat. De camera kun je gebruiken voor het scannen van barcodes op de AquaMini’s. Omdat het jouw eigen apparaat is, bepaal jij zelf of jij jouw camera wilt gebruiken. Met de camerafunctie in de AquaMini app kun je alleen de barcodes scannen en verder geen foto’s maken en/of delen. 

Apple App Store/Google Play Store

Bij het downloaden van de AquaMini app uit de Apple App Store of Google Play Store worden jouw persoonsgegevens wél verzameld door Apple Inc. (hierna: Apple) en Google LLC (hierna: Google). Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Hoe Apple en Google omgaan met jouw persoonsgegevens lees je op hun eigen privacyverklaringen.