Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-06T03:38:33.000Z

BRESSER Krachtige telescoop Skylux 60/700 AZ

Kenmerk: met smartphone-adapter
Vergroting: tot 525 keer
Afmetingen: 70 x 11 x 11 mm

Uitgebreide accessoires
Bewonder de schoonheden van het heelal
Complete telescoopset voor jouw snelle astro-start

Profiteer nu van extra korting!
-16%
Adviesprijs: 119.90
99.99
Leverbaar

BRESSER Krachtige telescoop Skylux 60/700 AZ met zonnefilter

Wilt je de schoonheden van het heelal met eigen ogen aanschouwen? Dan is de BRESSER Skylux 60/700 AZ refractor-telescoop een gemakkelijke introductie tot de sterrenkunde. Met de hoogwaardige look en de uitgebreide accessoires kun je snel je favoriete objecten bekijken. Vooral maan, planeten, open en bolvormige sterrenhopen geven door de refractor-telescoop met 60-mm-opening en 700-mm-brandpuntsafstand een goed beeld. Uitlijnen en volgen zijn door de ongecompliceerde azimutale bevestiging kinderspel: net als bij een gewoon fotostatief draai je de lenstelescoop naar rechts en links, omhoog en omlaag. En omdat de aarde ook veel fascinerende uitzichten biedt, kun je de astronomische telescoop ook gebruiken om overdag landschappen en dieren te observeren.

Complete telescoopset voor jouw snelle astro-start
In de uitgebreide accessoires vind je alles, wat je nodig hebt voor je eerste astronomische ontdekkingen. Zo bevestig je jouw smartphone voor eenvoudige navigatie via de Astro-app gemakkelijk met de smartphonehouder aan de telescoopbuis. Door de 5x24-zoeker hou je bovendien het overzicht over de nachthemel en kun je gericht richten op jouw gewenste objecten. Is het hemellichaam dat je zoekt gevonden? Bewonder het dan door de 2 oculairs en de 3x Barlow lens bij verschillende vergrotingen.

Naast maan, planeten en sterren is er nog een bijzondere blikvanger, die alleen overdag aan de hemel verschijnt: onze zon. Die neem je waar door de telescoop met het veilige objectief-zonnefilter. Dit biedt ook de gelegenheid om het prachtige landschap van onze aarde te bekijken - met de 1,5x omkeerlens rechtop en in de juiste richting weergegeven.

Met de BRESSER Skylux 60/700 AZ telescoop kun je heel eenvoudig je eigen astronomische avontuur beginnen.

Eigenschappen

  • Hoge-resolutie look voor aarde-, hemel- en zonobservaties aparte zonnefilter beschermt betrouwbaar bij het kijken naar de zon1 hoogwaardige achromaat voor uitstekende beeldkwaliteit in hoogte verstelbaar aluminium statief eenvoudig te bedienen equatoriale bevestiging 2 oculairs Ø 31,7 mm• 1,5x omkeerlens en 3x Barlow-lens SkyApp smartphone-adapter (smartphone niet in de leveringsomvang inbegrepen) astronomie-software via download


Afmetingen

ca. 70 x 11 x 11 mm


Gewicht

ca. 3,6 kg


Leveringsomvang

Telescoop, azimutale bevestiging, aluminium statief, 2 oculairs: 20 en 4 mm, 1,5x omkeerbare lens, 3x Barlow lens, 90°-zenitspiegel, 5x24-vizierkijker, objectief-zonnefilter, smartphone-houder, astro-software Stellarium (als download) en gebruiksaanwijzing

Waarschuwingen

LET OP! Zonne-observatie uitsluitend met gebruik van het meegeleverde zonnefilter en in combinatie met deze telescoop. Het zonnefilter moet voor het objectief gemonteerd worden, d.w.z. voordat het zonlicht de telescoop binnenkomt.