Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-23T15:16:26.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

DICKIE PJ Masks 3-pak

Gegoten modellen
22.89
Online uitverkocht

PJ Masks 3-pack: drie held–n - één missie!
Het PJ Masks 3-Pack van Dickie Toys verenigt de drie helden van de hitserie PJ Masks in een bijzonder pikante versie: namelijk op hun superheldenmotorfietsen. Met de gedetailleerde terreinfietsen en de stevig bevestigde speelfiguren kunnen de avontuurlijke verhalen van de bekende animatieserie over Catboy, Gecko en Eulette direct in de kinderkamer thuisgebracht worden. Elke speelgoedmotor met vrijloop is gegoten, waardoor hij bijzonder hoogwaardig, duurzaam en gedetailleerd is. Dit trio in de geschenkverpakking is een absolute must voor fans van de serie en zorgt voor vele uren speelplezier. De gegoten speedsters in schaal 1:64 hebben een lengte van 7 cm en zijn perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Eigenschappen
  • Vrijloop
  • Gegoten modellen: Moon Rover Cat-Car, Moon Rover Owlette en Moon Rover Gekko (ca. 7 cm)
  • Schaal: 1:64
  • 3 stuks
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen
ca. B 10 x H 25 x D 10 cm

Gewicht
ca. 260 g

Waarschuwingen
LET OP! Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.