Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-01T10:21:19.000Z

Enchantimals

Aanbevolen leeftijd: 3+
Kenmerk: met oren of hoofdtooi

(7)

✓ Schattige poppen met dierenvriendjes
✓ Outfit in felle kleuren
✓ Perfect om te spelen en te verzamelen

Profiteer nu van extra korting!
-33%
Adviesprijs: 11.99
7.99
Leverbaar

Deze schattige poppen en hun dierenvriendjes zullen het hart van elk kind betoveren. De Enchantimals zijn liefdevolle karakters die op een heel bijzondere manier een band hebben met hun beste dierenvrienden: ze zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar!

Je kunt kiezen uit deze Enchantimals poppen en dierenvriendjes: pop Bree Bunny en dierenvriend Twist, pop Felicity Fox en dierenvriend Flick, pop Sage Skunk en dierenvriend Caper, pop Patter Peacock en dierenvriend Flap, pop Lorna Lamb en dierenvriend Vlag en pop Danessa Hert en dierenvriendje Sprint. Elk van de 15 centimeter grote poppen draagt ​​een outfit en schoenen in felle kleuren met bloempatronen en bontdetails.

Op dieren geïnspireerde oren en hoofdtooien die de kapsels van de meisjes sieren, maken hun uiterlijk compleet. Leuke details zoals mooie kapsels, gezichtsverf van dieren en unieke accenten geven de persoonlijkheid van het personage: Patter Peacock heeft gevederde vleugels, Sage Skunk heeft een zwart-wit gestreepte staart en Felicity Fox-pop heeft vossenoren. Ook hebben de dierenvriendjes leuke details, zoals bloemen als hoofdtooien of pluizige vachtjes.

Kinderen zullen het leuk vinden om de speciale band tussen de Enchantimals en hun dierenvrienden tot leven te brengen en een wereld te ontdekken waarvan het motto is: ‘We Stick Together Forever’. De poppen zijn perfect om mee te spelen en te verzamelen, zodat je een hele Enchantimals-wereld kunt creëren en je eigen betoverende verhalen kunt bedenken. Inclusief een Enchantimals-pop met modieuze kleding en accessoires, plus een dierenvriendje.

Kenmerken

  • Schattige poppen met dierenvriendjes
  • Outfits in felle kleuren met bloemmotieven en bontdetails
  • Op dieren geïnspireerde oren en hoofdtooi
  • Perfect om te spelen en te verzamelen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar


Materiaal

Kunststof


Afmetingen

ca. 12,5 x 4,5 x 22 cm


Gewicht

ca. 132 g per stuk


Waarschuwingen

GEVAAR! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.