Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:28:29.000Z

Gardena Snoeischaar

Snijdikte: ca. 22 mm
Snijprincipe: bypass

(15)

Comfortabele hanteerbaarheid
Ergonomische grepen
Veilige opslag

20.99
Leverbaar

Gardena snoeischaar B/S-M, ergonomische handgrepen

De betrouwbare snoeischaar met tweetraps instelling van de breedte van de handgreep

Met zijn snijdiameter van 22 mm knipt u met de B/S-M snoeischaar van GARDENA moeiteloos bloemen, jonge scheuten en vers hout. De schaar heeft ergonomisch gevormde en met glasvezel versterkte ErgoTec handgrepen. Het snijgereedschap ligt prettig in de hand zonder weg te glijden, omdat de bovenste greep is voorzien van een zacht onderdeel. Met de 2-staps handvatbreedteverstelling kun je de schaar aanpassen aan de grootte van je hand. Dit maakt de schaar ideaal voor kleinere tot middelgrote handen en voor het knippen van kleinere takdiameters.

De messen met bypass snijprincipe zorgen voor een precieze snede. Het bovenmes heeft een antikleefcoating en is precisiegeslepen, waardoor er geen snijmateriaal blijft plakken. Het onderste mes bestaat uit roestvrij staal. Na de verzorging van de planten wordt de schaar eenvoudig gesloten met een veiligheidssluiting die met één hand kan worden bediend, waarna hij veilig kan worden opgeborgen.

De B/S-M snoeischaar is een kwaliteitsproduct gemaakt in Duitsland. Met elke snede dichter bij je visie.


Eigenschappen

  • Comfortabele bediening - de ergonomische handgrepen liggen perfect in de hand. De geïntegreerde zachte componenten op de bovenste en onderste greep zorgen voor de nodige slipweerstand en ondersteunen een gewrichtsvriendelijke houding in elke snijsituatie
  • Veilig opbergen - dankzij de veiligheidssluiting met één hand kan de schaar gemakkelijk met één hand worden gesloten en na gebruik veilig worden opgeborgen
  • Maximale snijdikte: ca. 22 mm
  • Snijprincipe: bypass
  • Bovenmes: antihechtcoating, precisiegeslepen
  • Onderste mes: roestvrij staal


Afmetingen

ca. L 196 x B 22 x H 61 mm

Gewicht

ca. 159 g


Leveringsomvang

1x snoeischaar B/S-M