Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Door de grote Sinterklaas drukte is onze levertijd langer dan je van ons gewend bent. We zijn er niet zeker van dat we je bestelling voor pakjesavond kunnen bezorgen.

Rendered: 2022-12-01T17:22:03.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.

Hasbro Spel

Spellen voor het hele gezin!
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

✓ Keuze uit 5 verschillende spellen voor het hele gezin!

Meer informatie
14.99
Online uitverkocht

Productbeschrijving
  • Keuze uit 5 verschillende varianten:

Foosketball:

Foosketball is een snelle onderlinge game die elementen van de populaire tafelvoetbaltafel combineert met basketbal. Het besturen van het personage zal de vaardigheid, het geduld en het geluk van de spelers op de proef stellen als ze de hendels perfect draaien om ballen over het veld in de basket van de tegenstander te lanceren. Oranje ballen zijn 1 punt waard en de gouden bal is 2 punten waard. De eerste speler die 5 punten scoort, wint! Een variant van het spel daagt spelers uit tot een spannend duel met slechts één bal – daarna bepalen ze zelf hoeveel punten ze willen spelen. Een spannend tafelspel en een leuk verjaardags- of kerstcadeau voor kinderen vanaf 8 jaar

Connect 4 blast:

De populaire 4-op-een-rij ontmoet Nerf, het iconische dartplezier. "4 op een rij Battle" is een spannend en actief spel waarin de spelers strategisch op de kleurrijke schijven schieten met de meegeleverde Nerf-blasters. De spelers schieten tegelijkertijd hun Nerf-darts af en proberen als eerste speler 4 schijven van hun eigen kleur op een rij te krijgen. Nauwkeurigheid is hier vereist! Uitgeworpen schijven worden snel teruggeplaatst in het laadcompartiment bovenaan de roostermuur en het spel gaat verder. Het spel is geschikt voor 2 spelers en bevat onderdelen om het match 4-raster samen te stellen, evenals blauwe, rode en gele schijven, 2 Nerf-blasters en 8 Nerf-darts.

Simon Classic:

Klaar voor een snel spel van licht en geluid? Simon daagt spelers uit bij elke kleurreeks. Om Simon te verslaan, onthoud je het patroon goed en druk je in de juiste volgorde op de gekleurde knoppen om het te herhalen. Het spel begint met een eenvoudige reeks, maar de reeksen van lichten worden steeds moeilijker naarmate het spel vordert en de spanning stijgt met elke ronde. Elke keer dat het groene lampje knippert, krijgt de speler een punt. Als alle lampjes tegelijk branden, scoort hij zelfs 10 punten. Simon slaat de hoogste score op om vrienden uit te dagen of om je eigen hoogste score keer op keer te kraken.

Twister:

Met Twister wordt elk feest en elke spelmiddag een schot in de roos. Het knotsgekke spel met het risico op knopen zorgt voor veel grappig draaiplezier. De scheidsrechter draait de schijf terwijl de spelers proberen hun handen en voeten op de mat te houden. Rechtervoet op rood - wie kan het? Linkervoet op groen - wie blijft zitten? Zodra een speler met zijn knie of elleboog de mat aanraakt of zelfs helemaal omvalt, wordt hij uit het spel gegooid. Wie erin slaagt de laatste speler in het spel te blijven, wint!

Hungry Hungry Hippos:

Groot knikkerplezier met de hongerige nijlpaarden. In dit leuke spel strijden Hippo Flipp en zijn vrienden om te eten. Gooi gewoon de knikkers in de kom en het marmer kauwen kan beginnen. Hoe sneller een speler op de staart van zijn nijlpaard drukt, hoe sneller het nijlpaard eet. Uiteindelijk wint wiens nijlpaard de meeste knikkers heeft gegeten!


Aanbevolen leeftijd

Twister, foosketball, connect 4 blast, simon classic: vanaf 8 jaar

Hungry hungry hippos: vanaf 4 jaar