Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-02-01T12:50:11.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

Höhle der Löwen Waterpas met uitklapbare vleugel

Hoek: 45° en 90°
Materiaal: aluminium

✓ Uitklapbare waterpas
✓ Eenvoudige hanteerbaarheid en nauwkeurige resultaten
✓ Ideaal bij het renoveren en doe-het-zelf werkzaamheden
✓ Met magneet-fixatie

Meer informatie
-19%
Adviesprijs: 29.95
23.99
Online uitverkocht

Productbeschrijving

Iedereen die ooit tegels heeft gelegd of een kast of wasmachine heeft geïnstalleerd, kent het probleem: een egaal oppervlak of een volledig vlakke uitlijning creëren, vereist vaardigheid, gevoel voor verhoudingen - en in de regel twee waterpassen! Deze waterpas verhelpt dit met een slimme functie! Hij brengt de tweede waterpas meteen met zich mee - geïntegreerd in een uitklapbare "vleugel"! Eenvoudig uitklappen, uitzwaaien en klaar! De zo aanzienlijk eenvoudigere hanteerbaarheid maakt nauwkeurigere resultaten mogelijk. Verdere praktische extra`s zoals de weergave van 45° en 90° op de vleugel en de magnetische onderkant voor een ongecompliceerde bevestiging op alle metalen oppervlakken maken de waterpas tot een allround nuttige helper, die in geen enkele gereedschapskoffer meer mag ontbreken! Info over de oprichter: De oprichter KARLHEINZ VOLL (ingenieur) ergerde zich altijd aan het omslachtige gebruik van twee waterpassen bij het nivelleren van oppervlakken in twee richtingen. Of het nu ging om het leggen van tegels, het opstellen van kasten of het monteren van de keuken – altijd moest hij de waterpas meerdere keren heen en weer bewegen, tot hij het gewenste resultaat had – een egaal oppervlak. Met een eenvoudige truc loste Karlheinz Voll het probleem op en voegde een klassieke waterpas eenvoudig toe aan een scharnier en de uitklapbare tweede waterpas was geboren!

Eigenschappen

  • Hoogwaardige aluminium-waterpas
  • Waterpas met uitklapbare vleugel voor het gelijktijdig nivelleren in twee richtingen
  • Ideaal bij het renoveren en doe het zelf-werkzaamheden, opstellen van wasmachines, opbouw van kasten en nog veel meer.
  • Met bedrukte hoek (45° en 90°)
  • Magnetische onderkant - hecht probleemloos op metalen oppervlakken
  • Vervangt de tweede waterpas
  • Eenvoudiger hanteerbaarheid en daarmee nauwkeuriger resultaten bij het nivelleren

Materiaal

Aluminium


Afmetingen

ca. 60 cm