Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-06T09:00:10.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

JAMARA Bouwvoertuigenset, 9 in 2, met 2 chassis

Aantal onderdelen: 46
Speciaal kenmerk: gemakkelijk te monteren
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Bevordert de fijne motoriek en creativiteit
Multigereedschap met slipkoppeling
Transformeerbare speelset

16.99
Online uitverkocht

JAMARA bouwvoertuigenset, 9 in 2, met 2 chassis

Een box met veel speelplezier. Met de bouwvoertuigenset 9 in 2 van JAMARA komt de meest transformeerbare speelset in de kinderkamers. Twee meegeleverde chassis die in negen verschillende modellen kunnen worden gemonteerd. Zonder enige krachtinspanning maakt de bijgeleverde multitool van een kipper een bulldozer en van een betonmixer een wals enzovoort. De onderdelen kunnen worden gecombineerd om nieuwe voertuigen te vormen, afhankelijk van je stemming, en de fijne motoriek en creativiteit worden onderweg gestimuleerd. De 46 onderdelen van robuust kunststof wachten erop om tot leven te worden gewekt door de kleine mechanica, dus lang speelplezier is gegarandeerd.

Eigenschappen

  • 9 verschillende modellen met 2 chassis
  • Multigereedschap met slipkoppeling
  • Gemakkelijk te demonteren en monteren zonder krachtinspanning
  • Bevordert de fijne motoriek en creativiteit


Afmetingen

ca. 160-240 x 80-85 x 110-115 mm


Gewicht

ca. 0,397 kg


Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar! Absoluut uit de buurt van kleine kinderen houden.
LET OP! Gebruik onder direct toezicht van volwassenen.
LET OP! Dit model is niet bedoeld om gebruikt te worden door personen (inclusief kinderen) met verminderde fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten, of gebrek aan ervaring en/of kennis, tenzij zij onder toezicht staan betreffende het gebruik van het apparaat door een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid.