Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-05T23:33:07.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® City Brandweer Pickup

Aantal onderdelen: 97
Aanbevolen leeftijd: 5+

Voor off-road
Met waterkanon
Brandweerman minifiguur en kat

8.49
Online uitverkocht

Lego

Oh nee! Een onbeheerd kampvuur blijft zich verspreiden! Stap in de terreinwagen en haast je naar de plek van de brand. O jee! Een katje zit vast bovenin een boom. Pak de brandblusser en doof de vlammen. Gebruik de ladder om de kat uit de boom te halen. Als dat klaar is, trakteer je het katje op de heerlijke gegrilde vis. Kijk uit naar spannende LEGO® City reddingsmissies en avonturen!

De LEGO® City Brandweerwagen (60393) is een coole speelset om de verbeelding van creatieve kinderen te prikkelen. De brandweerwagen heeft dikke banden, een inklapbare cockpit en een afneembaar waterkanon. De set bevat ook een kampvuur achtergrond met LEGO vlammen, een brandweerman minifiguur en een kat.

Interactieve digitale bouwinstructie
Naast de gedrukte stap-voor-stap instructies is ook de LEGO Builder App beschikbaar voor deze 5+ set. Dankzij de eenvoudig te gebruiken vergrotings- en rotatiefuncties in deze interactieve bouwgids kan je kind alle modellen tijdens het bouwen vanuit elke hoek bekijken, voor een nog spannendere bouwervaring.


Eigenschappen

  • LEGO® City Brandweer-speelset met terreinwagen
  • Inclusief brandweer-pickup, kampvuur, brandweerman minifiguur en kat
  • Kinderen kunnen "spetteren" met LEGO® waterelementen om de LEGO vlammen te doven
  • Deze LEGO® speelset is geschikt als verjaardags-, kerst- of verrassingscadeau
  • De Brandweer-Pickup is 5cm hoog, 9cm lang en 5cm breed
  • LEGO® minifiguren-accessoires: vis en helm
  • Naast de gedrukte instructies is ook de LEGO® Builder App beschikbaar voor deze set
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.