Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-02T14:04:14.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Creator Diepzeewezens

Aantal onderdelen: 230
Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar

Duik in een oceaan van avontuur
Enge haai in authentieke blauw-witte kleur
Verander de set in een inktvis of een zeeduivel

12.99
Online uitverkocht

Dompel jezelf onder in een oceaan vol avontuur - met de LEGO® Creator 3-in-1 set „bewoners van de diepzee“. Help de schattige diepzeekrab de schatkist te beschermen tegen de grote, woeste haai met zijn bek, puntige tanden, spiegelende ogen en krachtige staartvin. Voor nog meer onderwaterplezier kun je de set ombouwen tot een bewegende inktvis of een zeeduivel met een enorme bek.


Eigenschappen

  • Beleef met de LEGO® Creator 3-in-1 set „Diepzeewezens" (31088) spannende onderwateravonturen
  • De set bevat een enge speelgoed-haai in authentiek blauw en wit met een scharnierende bek vol puntige tanden, beweegbare vinnen, beweegbare gewrichten en reflecterende ogen, evenals een beweegbare krab met een schatkist
  • De LEGO Creator 3-in-1 speelsets bieden je drie verschillende bouw- en speelervaringen
  • Bouw eerst een haai en een krab
  • Dan kun je hem veranderen in een bewegende inktvis of een zeeduivel met een enorme bek voor nog meer onderwaterplezier
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar


Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar. Kleine onderdelen.

 


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2022 The LEGO® Group.