Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Het nieuwe bestelmagazine is uit! | Bekijk alle deals!

Rendered: 2023-11-29T23:40:16.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Creator Oldtimer motor

Aantal onderdelen: 128
Aanbevolen leeftijd: vanaf 8+

✓ Geweldig bouw- en speelplezier
✓ Voor bijzonder fantasierijk spel
✓ Met veel functies

11.24
Online uitverkocht

Lego

De LEGO® Creator Vintage motor is een ingenieuze 3-in-1 speelset waarmee kinderen en fans van coole speedsters vanaf 8 jaar talloze spannende races kunnen spelen. De klassieke motorfiets is voorzien van een stuur, een beweegbaar voorwiel, koplampen, een grote uitlaat en een standaard om neer te zetten. Cool speelgoed voor fans van supersnelle auto's. Deze Creator 3-in-1 set biedt LEGO fans de keuze tussen 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Kinderen kunnen de indrukwekkende vintage motorfiets eerst bouwen, vervolgens het model ombouwen tot een straatmachine (met standaard voor display) en tenslotte ombouwen tot een Top Fuel dragster voor spannende races. Je kind kan ook zijn fantasie de vrije loop laten en iets compleet nieuws van de stenen maken. Fascinerende digitale bouwervaring voor LEGO®-fans. Download de LEGO Builder app en kijk uit naar een compleet nieuwe bouwervaring. Met de meegeleverde functies kan uw kind inzoomen en 3D-weergaven van de modellen roteren, sets opslaan en de voortgang van de bouw volgen.

Vintage motorfiets om te bouwen – voor echte sensatie. Beloon een motorfan met deze LEGO® Creator 3-in-1 speelset. Voor spannende races kan de vintage motorfiets ook worden omgebouwd tot een straatmachine of een topfuel dragster.

3-in-1 speelgoed: Kinderen vanaf 8 jaar kunnen fantasierijk spelen met de LEGO® Creator Vintage motorfiets (31135). De 3-in-1 speelset bevat een motor. een straatmachine en een Top Fuel dragster.

Fantastische speelmogelijkheden: je kind kan doen alsof hij op een motorfiets door het platteland rijdt, de stad verkent op een straatmachine of de Top Fuel Dragster meesleept in een dragrace.

Veel functies: De vintage motorfiets heeft een stuur en een beweegbaar voorwiel. De straatmachine heeft een standaard voor weergave. En de Top Fuel Dragster heeft roterende rubberen wielen.

Eenvoudig bouwproject: deze 128-delige speelset biedt bouwers vanaf 8 jaar veel bouw- en speelplezier met drie verschillende speedsters. De motorfiets is ca. 7 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. Dit is het perfecte formaat om het model overal mee naartoe te nemen.

Nog meer coole 3-in-1 sets: kijk uit naar de andere LEGO® Creator 3-in-1 speelsets zoals de Space Shuttle (31134), Beach Camper (31138) en Cosy House (31139).

Handige hulp: Ontdek de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO® Builder app waarmee kinderen kunnen inzoomen en 3D-weergaven van modellen kunnen roteren, de bouwvoortgang kunnen volgen en hun sets kunnen opslaan terwijl ze nieuwe bouwvaardigheden ontwikkelen.

Premiumkwaliteit: LEGO® stenen kunnen al meer dan 60 jaar elke keer stevig op elkaar aansluiten en gemakkelijk van elkaar worden gescheiden.

Gegarandeerde veiligheid: LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken

  • Vintage motorfiets om te bouwen – voor echte sensatie
  • De 3-in-1 speelset bevat een motorfiets, een straatmachine en een Top Fuel dragster
  • Geweldig bouw- en speelplezier met drie verschillende speedsters
  • Met intuïtieve bouwinstructies in de LEGO® Builder app
  • Voor bijzonder fantasierijk spel
  • Met veel functies
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar


Waarschuwingen

GEVAAR! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Gevaar voor verstikking. Kleine stukjes.


LEGO, het LEGO-logo, het minifiguur, DUPLO, het DUPLO-logo, BIONICLE, het BIONICLE-logo, LEGENDS OF CHIMA, het LEGENDS OF CHIMA-logo, DIMENSIONS, het DIMENSIONS-logo, het FRIENDS-logo, het MINIFIGURES-logo, MINDSTORMS, de MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, het MIXELS-logo, NINJAGO, het NINJAGO-logo, NEXO KNIGHTS en het NEXO KNIGHTS-logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep en worden hierin met speciale toestemming gebruikt. ©2023 De LEGO® Groep.