Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-01T08:57:15.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Disney Princess™ Rapunzel-muziekdoosje

Aantal onderdelen: 89
Aanbevolen leeftijd: 5+

Bouwbaar plateau met decoratieve details
Rapunzel in een diamanten jurk
Eenvoudig en intuïtief bouwavontuur

8.99
Online uitverkocht

Lego

Verras een kind vanaf 5 jaar met de schattige LEGO® | Disney Rapunzel-muziekdoosje (43214). De fascinerende set bevat een bebouwbaar voetstuk met decoratieve details, een sleutel en ruimte voor de LEGO kameleon Pascal, evenals de LEGO speelfiguur Rapunzel in een diamanten jurk die samen met de paraplu in elkaar gezet kan worden tot een doos voor de speelfiguur. De LEGO Builder app biedt kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Met de functies kan je kind inzoomen en 3D-weergaven van de modellen draaien, sets opslaan en hun bouwvorderingen bijhouden.


Eigenschappen

  • Laat Disney-prinses Rapunzel ronddraaien in haar diamanten jurk met deze fantasierijke LEGO® set!
  • Bouw het plateau voor Rapunzel, draai de sleutel om en laat haar dansen
  • Als Rapunzel dan even pauze nodig heeft, kun je van haar paraplu en jurk een ruitvormige box maken
  • Voor nog meer speelplezier en talloze avonturen hoef je alleen maar de andere apart verkrijgbare prinsessen in hun diamanten jurken te verzamelen!
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar

 

Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar. Kleine onderdelen.

 


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.