Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:31:45.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Friends Hondenreddingsfiets

Aantal onderdelen: 125
Aanbevolen leeftijd: 6+

Laat dierenliefhebbende kinderen dierenreddingen uitvoeren
Met afneembare aanhanger
Voor spannende rollenspellen

8.99
Online uitverkocht

Lego

Een puppy uit de buurt is ontsnapt. Maar maak je geen zorgen, Aliya en Victoria zorgen ervoor! Kun je ze helpen? Bekijk het profiel en fiets door de straten. Volg het spoor van hondenpoep en pootafdrukken. Wie verstopt zich daar in de bosjes? Als je het brutale hondje hebt gevonden, moet je het meteen eten en water geven - en natuurlijk aaien!

De LEGO® Friends hondenreddingsfiets (41738) is een geweldige bouw- en speelset waarmee kinderen vanaf 6 jaar allerlei spannende avonturen kunnen beleven. Je kunt de ervaren scout Aliya en haar jongere vriendin Victoria op een zoekmissie in Heartlake City sturen om de puppy te vinden. Je kind zal het geweldig vinden om het spoor van hondenpoep en pootafdrukken te volgen! Deze coole speelset bevat een hondenreddingsfiets met afneembare aanhanger die aan de voor- en achterkant open kan. Een klein parkdecor mag ook niet ontbreken. Als je de struik optilt, verschijnt de weggelopen puppy eronder. Geweldige accessoires helpen je kind de hond te vinden en te verzorgen.

Een compleet nieuwe bouwervaring
Kijk uit naar de LEGO Builder App, die je een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur biedt. Met de functies kan je kind inzoomen en 3D-weergaven van de modellen draaien, sets opslaan en de bouwvorderingen bijhouden.

Eigenschappen

  • De LEGO® Friends hondenreddingsfiets (41738) is precies de juiste set voor jonge dierenvrienden
  • Inclusief een parkachtergrond en een fiets met afneembare aanhanger die open kan
  • Inclusief de speelfiguren Aliya en Victoria en een puppy
  • Laat kleine bouwers zoekmissies uitbeelden in Heartlake City
  • Cool verjaardags-, kerst- of verrassingscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar
  • 8cm hoog, 14cm lang en 4cm breed
  • Met de LEGO® Builder app kan uw kind 3D-weergaven van het model bekijken terwijl het bouwt
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.