Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-29T06:02:19.000Z

Lego Minecraft Het moerasavontuur

Aantal onderdelen: 65
Aanbevolen leeftijd: 7+

✓ LEGO® Minecraft® avonturen in het mangrovemoerasbioom
✓ Bekende Minecraft®-personages: Alex, een zombie, een slijm en een kikker
✓ Kinderen bouwen, verkennen, vechten en laten TNT exploderen

7.99
Leverbaar

Lego

Het moerasavontuur is een geweldige beloning voor Minecraft-spelers van 7 jaar en ouder die actief kunnen bouwen en creatief kunnen spelen met deze set.

Fascinerend Minecraft-speelgoed om te bouwen en te ontdekken Laat uw kind creatief bouwen en spelen met deze tastbare versie van Minecraft's gevaarlijke moerasbioom. Dit veelzijdige speelgoed bevat een populair Minecraft-personage: Alex dwaalt door modder en mangroven tijdens dit spannende avontuur. Naast alle creatieve bouwmogelijkheden zorgen ook 2 vijandige monsters – een zombie en een slijm – voor veel spanning. Een vriendelijke kikker zit op een lelieblad en kijkt naar de spannende duels. Alex kan met haar bijl zwaaien. En uw kind kan aan de hendel trekken en de TNT laten ontploffen om elke aanval af te weren. Voor nog meer digitaal plezier bevat de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee uw kind het model van dichterbij kan bekijken terwijl het bouwt.

Begeleid Alex door het moerasbioom. Een vriendelijke kikker houdt je gezelschap terwijl je bouwt en verkent. Maar wees voorzichtig: er liggen een zombie en een slijm op de loer! Laat Alex de bijl zwaaien om de twee vijandige wezens weg te jagen. En trek aan de hendel om de TNT te laten ontploffen!

Minecraft®-spelers komen vijandige wezens tegen in het moerasavontuur. Minecraft® speelset die je kunt aanraken: LEGO® Minecraft Het moerasavontuur vertegenwoordigt het mangrovemoeras uit de videogame en biedt veel creatieve bouwmogelijkheden en spannende duels. Legendarische personages: Inclusief populaire Minecraft®-personages zoals Alex, een zombie, een slijmblok en een kikker, evenals een moerasbioom met een mangroveboom, een werkbank, een bijl en een TNT-blaster. Eindeloze speelmogelijkheden: Kinderen kunnen TNT bouwen, verkennen, bevechten en laten ontploffen in het gevaarlijke mangrovemoeras om vijandige monsters weg te jagen. Cadeau voor kinderen: met dit geweldige verjaardags-, kerst- of verrassingscadeau kunnen Minecraft®-spelers vanaf 7 jaar een tastbare versie van het mangrovemoeras uit de videogame nabootsen. Speelgoed om mee te nemen: De compacte speelset is 8 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep en biedt voldoende speelmogelijkheden. Interactieve digitale bouwervaring: De LEGO® Builder app bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat kinderen hun model van dichterbij kunnen bekijken terwijl ze bouwen. Minecraft®-plezier in de echte wereld: LEGO® Minecraft-sets laten kinderen de populaire videogame op een heel andere manier ervaren. Wezens, scènes en onderdelen worden tot leven gebracht met LEGO-stenen en je eigen creativiteit. Kwaliteitsgarantie: LEGO® elementen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen in de industrie om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel zijn en keer op keer moeiteloos op elkaar aansluiten.


Kenmerken

  • LEGO® Minecraft® Avonturen in het mangrovemoerasbioom
  • Bekende Minecraft®-personages: Alex, een zombie, een slijm en een kikker
  • Kinderen bouwen, verkennen, vechten en laten TNT exploderen om monsters weg te jagen
  • Verjaardags-, kerst- of verrassingscadeau voor Minecraft®-spelers vanaf 7 jaar
  • Deze compacte speelset biedt eindeloze speelmogelijkheden
  • De LEGO® Builder-app bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties
  • Met LEGO® Minecraft®-sets kunnen gamers hun favoriete videogame met hun eigen handen naspelen
  • LEGO® elementen voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van de industrie
  • LEGO® sets voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar


Waarschuwingen

GEVAAR! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar voor verstikking. Kleine stukjes.


LEGO, het LEGO-logo, het minifiguur, DUPLO, het DUPLO-logo, BIONICLE, het BIONICLE-logo, LEGENDS OF CHIMA, het LEGENDS OF CHIMA-logo, DIMENSIONS, het DIMENSIONS-logo, het FRIENDS-logo, het MINIFIGURES-logo, MINDSTORMS, de MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, het MIXELS-logo, NINJAGO, het NINJAGO-logo, NEXO KNIGHTS en het NEXO KNIGHTS-logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep en worden hierin met speciale toestemming gebruikt. ©2023 De LEGO® Groep.