Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-10-20T13:44:12.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® NINJAGO Kai Fighter (71704)

513-delige Lego® speelset met spectaculair NINJAGO® Legacy-model
Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

34.99
Online uitverkocht

Productbeschrijving

Lanceer Kai en Lloyd in dit superkrachtige ninja-jet! Speel de beroemde scènes na uit seizoen 3 van de NINJAGO® TV-serie, waarin je ninjahelden vechten tegen de nindroid-jagers. Vlieg over New NINJAGO City en vuur de noppenschieters af om de Nindroids op de grond onder je weg te jagen. Maar pas op voor hun schutters! Stap in de cockpit en maak je klaar voor spannende actie!

  • Ninja-fans die graag legendarisch LEGO® NINJAGO® Legacy-speelgoed bouwen en enthousiast zijn over grappige speelsets en bouwfiguren zullen veel plezier beleven aan "Kai's Super-Jet" (71704)
  • Deze prachtige bouwset voor kinderen bevat een speelgoedjet en 2 ninja- en 2 nindroid-jagers als actiefiguren
  • Het perfecte ninjaspeelgoed voor creatief speelplezier
  • Het zal een groot genoegen zijn voor kinderen om het model van LEGO-stenen in elkaar te zetten en vervolgens de twee ninja Kai en Lloyd hun krachten te laten testen tegen de nindroid-jagers van de Overlord
  • De beste ninja-speelsets LEGO® NINJAGO® ninjaspeelgoed geeft jonge kinderen toegang tot een fantasiewereld waarin ze creatief kunnen zijn en die hen uitnodigt om deel te nemen aan spannende rollenspellen met de NINJAGO actiefiguren
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

Aanbevolen leeftijd

Vanaf 8 jaar