Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-04T07:02:37.000Z

LEGO® Star Wars Sterrenschip

Aantal onderdelen: 85
Aanbevolen leeftijd: 6+

Coole kennismaking met LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed
Miniatuurversie van het beroemde sterrenschip
2 shooters laten vijandelijke ruimteschepen aanvallen

7.99
Leverbaar

Lego

Boba Fett's sterrenschip™ - Microfighter (75344) voor kinderen vanaf 6 jaar is een coole kennismaking met LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed. Deze miniatuurversie van het beroemde sterrenschip van LEGO stenen is bij veel fans bekend van de klassieke Star Wars Saga, Star Wars: The Mandalorian en Star Wars: The Book of Boba Fett. 2 shooters laten je kind vijandelijke ruimteschepen aanvallen. En je kunt de vleugels draaien om ze in de vlieg- of landingsmodus te zetten. De LEGO minifiguur Boba Fett is uitgerust met een blaster en een raketrugzak en past in de openklapbare cockpit.


Eigenschappen

  • Bouw het beroemde sterrenschip van Boba Fett en vlieg weg met de legendarische premiejager
  • Klim in de cockpit en stort je in een spannend avontuur. Zet de vleugels in de vliegmodus en vuur de shooters af op de vijandelijke ruimteschepen
  • Land op Tatooine en verken de planeten met behulp van de racketrugzak
  • Zorg ervoor dat je Boba's blaster meeneemt en onthoud altijd: een goede heerser wordt gerespecteerd, niet gevreesd!
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

 

Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar. Kleine onderdelen.

 


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.