Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2022-10-06T17:52:30.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.

LEGO® Technic Racevliegtuig (42117)

154-delige Lego® Technic set voor echte avonturiers!
Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar

(8)

✓ 2-in-1-model
✓ Uren creatief plezier

Meer informatie
-20%
Adviesprijs: 9.99
7.99
Online uitverkocht

Productbeschrijving

Het LEGO® Technic racevliegtuig (42117) biedt de spanning van echte stuntvliegtuigen. Deze geweldige beloning voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar heeft een propeller die draait als het vliegtuig wordt geduwd en scharnierende motorkappen. Het opvallende en authentieke lakwerk in blauw-groen en oranje met stickers van de sponsors maakt het toffe cadeautje voor elke gelegenheid compleet!

2-in-1-model

Dit modelvliegtuig kan ook worden omgebouwd tot straalvliegtuig voor nog meer bouwplezier. Voor deze set zijn ook Instructions PLUS beschikbaar om het starten gemakkelijker te maken. Deze interactieve bouwinstructies, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies-app, bevatten zoom- en draaifuncties, evenals een spookmodus waarmee kinderen zelf kunnen bouwen.

Uren creatief plezier

Het LEGO Technic-universum bevat complexer bouwspeelgoed voor jonge LEGO-fans die nu al uitkijken naar de volgende uitdaging. De voertuigen uit deze sets zien er precies uit als de echte modellen en de realistische functies zijn een geweldige introductie tot techniek en mechanica.


Aanbevolen leeftijd

Vanaf 7 jaar