Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-05T23:33:15.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Technic Sneeuwruimer

Aantal onderdelen: 178
Aanbevolen leeftijd: 7+

2-in-1 wintervoertuig
Rubberen banden, rubberen rupsbanden en hendels
Voor het bedienen van het dozerblad en de naloopfrees

7.45
Online uitverkocht

Lego

Met deze LEGO® Technic sneeuwruimer breng je de skipistes in een mum van tijd in vorm. Op de rubberen rupsbanden beweegt de sneeuwruimer moeiteloos over elke helling om de sneeuw opzij te duwen of te egaliseren. Gebruik de hendels om het blad omhoog en omlaag te zetten en te draaien. Een andere hendel wordt gebruikt om de sleephelmstok omhoog of omlaag te bewegen. Als je zin hebt in iets nieuws, bouw je het 2-in-1 model gewoon om tot een coole sneeuwscooter.

Kinderen vanaf 7 jaar die van wintersport houden, kunnen veel plezier beleven met de LEGO® Technic Sneeuwruimer (42148). En als ze vervolgens de functies verkennen - bijvoorbeeld de bewegende kettingen en de hendels voor het opheffen en instellen van het maaimes en de naloopfrees - zullen ze ook veel leren.

Bouw iets nieuws
Dit 2-in-1 model biedt dubbel bouw- en speelplezier, want de sneeuwruimer kan ook worden omgebouwd tot een sneeuwscooter, zodat jonge bouwmeesters nog veel meer spannende avonturen op de skipiste kunnen bedenken. Laat de LEGO Builder App jou en je kind meenemen op een intuïtief bouwavontuur. In de app kun je eenvoudig inzoomen en 3D-weergaven van de modellen draaien, sets opslaan en de voortgang van je bouw bijhouden.


Eigenschappen

  • Dit 2-in-1 model verandert in een sneeuwscooter
  • Beloning voor kinderen vanaf 7 jaar die van sneeuwvoertuigen houden
  • Met de LEGO® Builder App kan je kind 3D-weergaven van het model bekijken terwijl ze bouwen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.