Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-08T18:16:09.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

Lenco LED-discolamp

Accucapaciteit: 2000 mAh
Accuduur: max. 8 uur
Afmetingen: 18 x 18 x 23 cm

✓ Professionele LED-discolamp met lichteffecten
✓ Ingebouwde accu voor urenlang feestplezier
✓ Voorgeprogrammeerde lichteffecten voor plafond en vloer

-24%
Adviesprijs: 49.99
37.91
Online uitverkocht

Professionele feestverlichting voor thuis mag op een goed feest niet ontbreken. De Lenco PL-201-LED-discolamp is daarom de juiste keuze, om de feestsfeer op te warmen. Het is een professionele discolamp, die het effect van een echte discobal heeft en de vloer met geweldige lichteffecten verlicht. Je kunt de kleuren en effecten zelf instellen of kiezen uit een van de voorgeprogrammeerde effecten. Natuurlijk is het ook mogelijk, de lichteffecten aan te passen aan het ritme van de muziek. Bediening op afstand is ook mogelijk via de meegeleverde afstandsbediening.

Snoerloos en oplaadbaar

De Lenco PL-201 heeft een ingebouwde accu, die tot 8 uur meegaat bij een volle lading. Deze professionele LED-discolamp kan dus volledig zonder kabel worden gebruikt. Het feit, dat de LED-lamp niet alleen compact, maar ook licht van gewicht is, maakt het nog gemakkelijker, om hem overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor elk feest.

Lamp reageert op de muziek

De Lenco PL-201 discolamp heeft voorgeprogrammeerde RGB lichtshows. Maar het is ook erg leuk, om de discolamp zo in te stellen, dat hij reageert op de muziek, om de feestsfeer nog meer op te warmen. Dankzij de ingebouwde sensor registreert de PL-201 het omgevingsgeluid en kan de show daarop worden aangepast. Heel eenvoudig, door sneller te draaien of feller te knipperen. Deze beslissing is geheel aan jou.

Lange levensduur

Omdat de Lenco PL-201 een LED-lamp is, heeft hij een extreem lange levensduur. Afgezien daarvan is het energiebesparend en daardoor vriendelijk voor de portemonnee. Ook moet worden vermeld, dat de LED niet warm wordt. Nog een reden, waarom deze discolamp de eerste keuze is voor jouw feest.

Eigenschappen

 • Professionele LED-discolamp met lichteffecten
 • Snoerloos en oplaadbaar
 • Ingebouwde accu voor urenlang feestplezier (tot 8 uur)
 • Voorgeprogrammeerde lichteffecten voor plafond (discobal) en vloer (360 graden)
 • Discobal met lichteffecten: 7 + uit
 • Lichteffecten als vloerverlichting: 5 + uit
 • De lichteffecten kunnen automatisch worden aangepast aan het ritme van de muziek


Accessoires inbegrepen: USB-C-kabel, afstandsbediening


Technische gegevens

 • Accucapaciteit: 2000 mAh
 • Ingang: USB
 • Stroomvoorziening: DC 5 V / 2 A
 • Stroomverbruik max./standby: 10 W


Afmetingen

ca. 18 x 18 x 23 cm (l x b x h)