Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-10-13T13:58:11.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

MOTOROLA Sonic Sub 240

Accustatusindicator: nee 
Uitgangsvermogen: 7 W
Bluetooth®-actieradius: tot 10 m
42.99
Online uitverkocht

motorola sonic sub 240 bluetooth® luidspreker

De Motorola Sonic Sub 240 biedt geweldig geluid en is tegelijkertijd klein en stijlvol.

7w compacte luidspreker met extra basvermogen

De Bluetooth-luidspreker is klein maar fijn! Produceert een fantastisch geluid. De draadloze Bluetooth luidspreker heeft een ingebouwde subwoofer die hard werkt om je te voorzien van diepe bassen en kristalhelder geluid.

intelligente spraakassistent

Maak je leven gemakkelijker wanneer je de ingebouwde microfoon gebruikt om toegang te krijgen tot de functies die beschikbaar zijn met de ingebouwde Smart Voice Assistant. Terwijl je werkt, speelt of je dagelijkse taken uitvoert, kun je gemakkelijk hulp krijgen van Alexa, Siri of Google Assistant. Zorg ervoor dat je Bluetooth-luidspreker is aangesloten en ingeschakeld en stel je vragen.

Echte draadloze verbinding

Perfect voor spelletjesavonden, barbecues, etentjes met vrienden of waar je ook maar samenkomt met je vrienden. Om nog meer plezier te beleven aan onze compacte luidspreker, kun je er twee op hetzelfde apparaat aansluiten. Deze feestvriendelijke Bluetooth-luidspreker is ook waterdicht en spatwaterdicht, dus je kunt genieten van natte ruimtes.

tot 11 uur speeltijd

Met deze handige draagbare Bluetooth-luidspreker hoeft het feest pas te stoppen als jij er klaar voor bent, dankzij de indrukwekkende accuduur van 11 uur.

Microfoon voor handsfree bellen

Deze Bluetooth 5.0-luidspreker heeft een ingebouwde microfoon zodat je gemakkelijk je belangrijke gesprekken kunt beantwoorden wanneer dat nodig is. Koppel de Bluetooth-luidspreker gewoon met je telefoon en hij is klaar voor gebruik!

Technische gegevens
  • Accustatusindicator: nee
  • Uitgangsvermogen: 7 W
  • Draadloos: Bluetooth 5.0
  • Bluetooth®-actieradius: tot 10 m