Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2022-09-06T14:22:46.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.

Playmobil Speelset

Playmobil Special Plus figuren
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

vanaf
3.49
Online uitverkocht
Beschrijving

Playmobil Speelset Special Plus

Muziekclowns

Deze 2 clowns zijn de sterren in de ring. Als ze optreden, maken ze met hun instrumenten veel lawaai en brengen ze het publiek op gang. PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groter speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 clown, 1 clownsjongen;
Toebehoren: 1 saxofoon, 1 kinderen-xylofoon, 1 paar trommelstokken, 1 paar clownsschoenen, 1 hoed, 1 vlinderstrik, 1 nekstrik, 1 pruik met hoed

Boerin voedt schapen

De lieve schaapjes behoren tot de lievelingsdieren van de boerin. Ze verheugt zich er elke dag op hen te bezoeken. Vandaag heeft ze verse sla en een raap in haar mand. De schapen zijn daar blij mee. PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 vrouw
Dieren: 2 schaapjes
Toebehoren: 1 korf, 1 sla, 1 raap, 1 plukje gras, 1 drinkemmer

Piraat met schatkist

De piraat heeft net een waardevolle goudschat veroverd. Alleen hij en zijn kleine aapje weten waar hij het verstopt heeft.
PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 piraat
Dieren: 1 aap
Toebehoren: 1 kist met gouden munten, 1 sabel, 1 geweer, 1 hoed met veer

Leeuwenridder op toernooitraining

Natuurlijk moeten ridders ook dagelijks trainen. Deze ridder gebruikt een steekpop. Met zwaard, bijl en morgenster oefent hij verschillende vechttechnieken. PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 ridder met harnas
Dieren: 1 raaf
Toebehoren: 1 steekpop, 1 schild, 1 zwaard, 1 bijl, 1 morgenster, 2 helmen, 1 veer

Bloemenprinses

Zelfs als het een beetje schemerig is, controleert de bloemenprinses altijd haar bloemen met haar bloemenlantaarn: hebben ze ook allemaal genoeg water? PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 prinses
Toebehoren: 1 bloemenlantaarn met handgreep, 1 grote bloem, 1 ketting, 1 bloemenhaarband, 1 hoepelrok

Hondenoppas

De hondenoppas wordt door de 3 kleine honden en de Border Collie behoorlijk bezig gehouden. Snel naar de wei om te spelen en te ravotten! PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 hondenoppas|
Dieren: 2 honden, 2 puppy's
Toebehoren: 2 hondenriemen met handgreep

Pizzabakker

Pizza's bakken is zijn grote passie. Bijna elke dag bedenkt de pizzabakker nieuwe recepten voor zijn pizza's. Zijn creaties zijn gewoon te lekker! PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 pizzabakker
Toebehoren: 1 tafel, 1 pizza, 1 pizzadoos, 1 pizzaschep, 1 bus, 1 schroefpot, 1 dop

Dierenverzorger met exotische vogels

Elke dag zorgt de dierenverzorger voor zijn dieren. Op dit moment controleert hij de pelikaan en de flamingo's en brengt hen een paar verse haringen als voedsel. PLAYMOBIL Special Plus figuren met accessoires zijn het ideale geschenk. Groot speelplezier om te verzamelen, te spelen en weg te geven!
Figuren: 1 dierenverzorger
Dieren: 2 flamingo's, 1 pelikaan, 4 haringen
Toebehoren: 1 emmer


Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Beoordelingen
(3)