Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-07T17:12:48.000Z

Wees er snel bij!

Niet meer in alle uitvoeringen beschikbaar.

Polly Pocket tas

Keuze uit: koalabeer, teddybeer of kat
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

(6)

✓ Tijd voor avontuur met Polly Pocket
✓ Om thuis of onderweg mee te spelen
✓ Een geweldig cadeau voor kinderen

Profiteer nu van extra korting!
-12%
Adviesprijs: 24.99
21.99
Leverbaar

Polly Pocket schatkist-tasje

Koalatasje:
Tijd voor avontuur op kleine pootjes met Polly Pocket! Het Polly Pocket koala-tasje is perfect om thuis of onderweg mee te spelen. Het heeft de vorm van een schattige koala en wanneer het wordt geopend, onthult het een miniatuuravontuur in de natuur. Hier wachten kinderen leuke verrassingen en een kleine Polly pop en haar vriendinnetje met vijf beweegbare gewrichten zodat ze tijdens het spelen allerlei posities kunnen innemen. Voor nog meer speelplezier hebben ze ook vijf dierenvriendjes bij zich (mama- en baby-koala, kangoeroe, wombat en quokka). De meisjes kunnen het voertuig naar de camping rijden en de camper openen om het eten en de slaap- en eetruimte te inspecteren. Er is zelfs een grill om om te draaien — het ruikt heerlijk! Als de wombat gedraaid is, begint de kangoeroe te huppelen en kunnen alle dieren samen spelen! Let op — Er zwemt een krokodil in de rivier. Dus is het beter om een schuilplaats te zoeken en mama- en baby-koala in veiligheid te brengen in de boom. Het bosje gaat open en onthult een wombat in zijn hol! Een ballonvaart over de haven van Sydney biedt een prachtig uitzicht, en wanneer de dolfijn wordt gedraaid, verandert het landschap. Het is zo leuk in de outback! Het tasje heeft een riem zodat kinderen hem als handtas kunnen dragen of er een coole fanny pack van kunnen maken met een riem (riem niet bij de levering inbegrepen). Perfect voor spannende avonturen met Polly Pocket onderweg, altijd en overal!

Teddybeertasje:
De Polly Pocket teddybeerkist heeft een schattige teddybeervorm en een venster aan de buitenkant van de buik met glitter die ronddraait als je de kist schudt! Bevat 2 kleine poppen. Kinderen kunnen plezier hebben terwijl ze de poppen aan de reling knippen en ze omhoog of omlaag schuiven, de ster door de lucht schuiven om vallende sterren te onthullen, de oven en koelkast openen om speelstukken te plaatsen, accessoires vastmaken aan het buitenterras en het zwembad, bouw een hoogslaper, open de tent en zet er een pop in, of berg speelstukken op op het buitendek dat open en dicht gaat.
De doos bevat 16 accessoires, waarvan sommige op verschillende plaatsen in de speelset kunnen worden bevestigd. Dit zorgt voor nog meer afwisseling tijdens het spelen. Voeg accessoires toe zoals pizza, popcorn, een telescoop, kampvuur, duikplank, opblaasbare zwaan en meer voor geweldige avonturen op het volgende slaapfeestje.
De draagbare koffer kan overal mee naartoe worden genomen met de verstelbare riem. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral voor degenen die waarde hechten aan vriendschap, slaapfeestjes met dierenvrienden en veel plezier!

Kattentasje:
Maak je klaar voor wat dierenartsplezier met de compacte Polly Pocket™ Starring Shani™ Cuddly Cat Purse™! Shani™ is een van de beste vrienden van Polly™-pop. Slim, nieuwsgierig en creatief, haar talent schittert altijd, of ze nu een wetenschappelijk probleem oplost of op het podium staat. Ga Shani™! Perfect om thuis of onderweg mee te spelen, deze grotere Cuddly Cat Purse™ compact heeft een schattige kattenvorm en een zacht buikgedeelte aan de buitenkant. Open de doos om een ​​spannend dierenartsavontuur te onthullen met micropoppen van Shani™ en vrienden en 18 accessoires, waaronder een pony, kat, hond, schildpad en andere dierenfiguren en accessoires voor dierenartsen (sommige hebben één Pop & Swap™-penfunctie) .
Ontdek en speel het vertelplezier na door de vloervleugels uit te schuiven, het hek en de kenneldeuren te openen, de linkervleugeltrap naar beneden te klappen, de röntgenmachine op en neer te schuiven en de waterdispenser en het grasveld te draaien. Plak stukjes in verschillende delen van de compact voor eindeloze speelmogelijkheden! De compacte tas wordt ook geleverd met een verstelbare riem. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar


Materiaal

Kunststof


Maten

ca. 22,8 x 30,7 x 6 cm