Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-05T15:10:06.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

Ravensburger GraviTrax-uitbreiding »Katapult«

Aantal spelers: 1+
Speelduur: elke
Aanbevolen leeftijd: 8+

Maakt zwaartekracht tot een speelse ervaring
Kan worden vergroot door uitbreidingen
Garandeert onbeperkt bouw- en speelplezier

12.53
Online uitverkocht

Ravensburger GraviTrax-uitbreiding »Katapult«

Nog meer spanning beleven kinderen vanaf 8 jaar met de GraviTrax Katapult. De katapult heft de zwaartekracht op en laat de kogels op spectaculaire wijze door de lucht vliegen. In combinatie met een GraviTrax starterset brengt dit nog meer action in de spannende wereld van kogelbanen. Welke hoogteverschillen en obstakels kun je overwinnen met de katapult? Met de GraviTrax-uitbreiding Katapult kan de zwaartekracht voor een kort moment worden opgeheven. De katapult laat de kogels op spectaculaire wijze door de lucht vliegen, waarbij hoogteverschillen en obstakels in de kogelbaan worden overwonnen. In combinatie met een GraviTrax- starterset zorgt dit voor nog meer action in de GraviTrax-wereld - voor gevarieerd en langdurig speelplezier.

De GraviTrax Katapult is een uitbreiding van het interactieve kogelbaansysteem GraviTrax: met GraviTrax bouwen kinderen niet alleen eenvoudige kogelbanen, maar creëren ze ook hele kogelbaanwerelden. De katapult laat de kogels in de GraviTrax-baan spectaculair door de lucht vliegen als hij slim wordt gecombineerd met een starterset (ook GraviTrax PRO). Er zijn geen grenzen aan de creativiteit met dit constructiespeelgoed: combineer de katapult gewoon met een GraviTrax-starterset (ook GraviTrax PRO) en zorg voor nog meer action in de zelf gemaakte kogelbaanwerelden. Met de GraviTrax Katapult kunnen kinderen nog meer spannende routes plannen, uitproberen en realiseren. GraviTrax verveelt dus nooit en blijft een geweldig tijdverdrijf en de ideale activiteit voor kinderen. Als STEM-speelgoed maakt de GraviTrax set zwaartekracht tot een speelse ervaring en is het het ideale verjaardagscadeau, kerstcadeau of paascadeau voor kinderen die hun kogelbanen willen uitbreiden of opnieuw willen ontwerpen.

Eigenschappen

  • Handleiding, 1 action-steen Katapult, 4 kogels, 10 reserve-rubberen ringen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar


Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Verstikkingsgevaar - kleine onderdelen.