Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-10T13:42:03.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

Ravensburger GraviTrax uitbreiding »Vulkaan«

Aantal spelers: 1+
Speelduur: elke
Aanbevolen leeftijd: 8+

Maakt zwaartekracht tot een speelse ervaring
Kan worden vergroot door uitbreidingen
Garandeert onbeperkt bouw- en speelplezier

-45%
14.74
7.99
Online uitverkocht

Ravensburger GraviTrax uitbreiding »Vulkaan«

De GraviTrax vulkaan geeft kinderen vanaf 8 jaar nog meer variatie in hun knikkerbaan. Met de vulkaan barsten de kogels uit! De vulkaan schiet kogels in de baan en zorgt zo voor nieuwe impulsen in de baan. In combinatie met een GraviTrax starterset brengt het nog meer actie op de banen. Hoe ver komen de kogels na de "vulkaanuitbarsting"?

De GraviTrax Action Stone vulkaan is een optimale uitbreiding van het interactieve knikkerloopsysteem van Ravensburger, dat jongens en meisjes vanaf 8 jaar spelenderwijs de wetten van de zwaartekracht laat ervaren. De vulkaan laat tot drie ballen los in de baan nadat hij is geactiveerd. Dit brengt nog meer actie en spanning in de innovatieve knikkerbaan! Alleen speelbaar met kogels uit de starterset. Meer knikkerbaanbouwstenen - meer plezier! Alle GraviTrax sets kunnen met elkaar worden gecombineerd en bieden altijd nieuwe mogelijkheden voor langdurig speelplezier. Dit maakt ze het ideale cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar met een GraviTrax starterset. Of je nu alleen bent, met vrienden of familie - binnen bouwplezier is altijd gegarandeerd met dit constructiespeelgoed! Een geweldig tijdverdrijf voor beginners, maar ook voor gevorderde of volwassen bouwers! Met de STEM speelgoed GraviTrax kunnen kinderen vrij bouwen, routes plannen, uitproberen en realiseren. Met behulp van magnetisme, kinetica en zwaartekracht rolt de knikker actievol door het pad. Natuurkunde is nog nooit zo spannend geweest!

 

Eigenschappen

  • Inhoud: instructies, 1 actiesteen vulkaan, 1 plastic rail lang, 2 plastic rails medium, 3 plastic rails kort
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar