Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T09:16:07.000Z

Schildkröt Fitness Elastische band

Gemiddelde hardheidsgraad
Materiaal; 40 % rubber, 40 % nylon, 20 % polyester
Gewicht: ca. 114 g
 • Variabele intensiteitsinstelling mogelijk door de ingewerkte lussen
 • Veelzijdige oefeningsopties zonder tijdrovend knopen en wikkelen
17.05
Leverbaar

Schildkröt fitness »Elastische Band«

De veelzijdige trainingsband (lengte ca. 92 cm, breedte 4 cm) heeft een gemiddelde hardheidsgraad (15,0 kg). Door de geïntegreerde lussen kan de intensiteit worden gevarieerd. Bovendien biedt de elastische band veelzijdige oefenvarianten zonder tijdrovend knopen en wikkelen. De Schildkröt Fitness elastische band is makkelijk te vervoeren en de perfecte reisgenoot.

Het veelzijdige fitnessassortiment van het merk Schildkröt biedt sinds 2013 een ruime keuze aan kleine fitnessapparaten voor thuis of onderweg. Dankzij de hoge naamsbekendheid heeft Schildkröt zich snel op de markt kunnen vestigen in de fitnesssector. Vandaag de dag worden kleine fitnessapparaten door gerenommeerde specialisten aangeboden met Schildkröt.

Daarnaast werd Schildkröt onlangs voor de tweede keer op rij door Duitse handelaren in de SAZ uitgeroepen tot "Beste Fabrikant" van het jaar in de categorie "Fitness". 7 jaar na marktintroductie vernieuwt het traditionele Duitse merk zijn fitnesssegment volledig en presenteert het voor het jaar 2020 een nieuw, dynamisch en aantrekkelijk verpakkingsconcept. De nieuwe look sluit perfect aan bij de huidige trends en marktomstandigheden.

Als onderdeel van de uitgebreide merkrevisie heeft Schildkröt ook Arnd Peiffer, de momenteel meest succesvolle Duitse biatleet, gewonnen als nieuwe merkambassadeur. De in Nedersaksen geboren keuze-Bayer Peiffer kan terugkijken op vele medailles, Olympische overwinningen (o.a. Olympisch goud op de 10 km sprint in 2018 in Pyeongchang) en wereldkampioenschappen. Voor zijn prestaties in het seizoen 2018/19 werd de regerend wereldkampioen ook bekroond met de Gouden Ski, de hoogste onderscheiding onder Duitse skisporters.

Schildkröt biedt een breed scala aan trainingsmethoden en instructies voor zijn fitnessproducten. Scan de QR-code op de verpakking of bezoek onze website voor tips en instructievideo's.


Eigenschappen
 • De veelzijdige trainingsband (lengte ca. 92 cm, breedte 4 cm) heeft een gemiddelde hardheidsgraad (15,0 kg)
 • Door de geïntegreerde lussen kan de intensiteit worden gevarieerd
 • Bovendien biedt de elastische band veelzijdige oefenvarianten zonder tijdrovend knopen en wikkelen
 • De Schildkröt Fitness elastische band is makkelijk te vervoeren en de perfecte reisgenoot.

Leveringsomvang
  Elastische band

Materiaal
  40 % rubber, 40 % nylon, 20 % polyester

Afmetingen
  ca. B 240 x H 140 x D 20 mm

Gewicht
  ca. 114 g
Schildkröt Fitness Gymnastikband