Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:31:06.000Z

Silk´n SkinVivid massageapparaat, »TB-1389«

Bedrijfsmodus: accu
Massagetype: warm, koud, warm met geluidstrilling, koud met geluidstrilling

Gezichtsmassageapparaat met warme en koude massagetherapie
Voor gebruik in normale modus en met geluidstrillingen

Profiteer nu van extra korting!
-34%
Adviesprijs: 70.-
46.01
Leverbaar

Silk´n SkinVivid massageapparaat, »TB-1389«

Maak je huid strakker en laat het stralen met de vibrerende massage van de SkinVivid. Dit gezichtsmassageapparaat met ergonomische kop volgt met gemak al je gezichtscontouren. Wissel tussen warme en koude functies om je huid te transformeren en een gladde basis voor je make-up te creëren.

Silk'n SkinVivid kan voor een betere massage zorgen dan een massage met de handen door middel van warme en koude massagetherapie met geluidstrillingen. De gezichtsspieren ontspannen zich, de doorbloeding en celvernieuwing worden verbeterd en de huid wordt vrijwel »ontrimpeld«, waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Na elke sessie met SkinVivid wordt de huid mooier en stralender!
Stand Warm: De ergonomische massagekop wordt aangenaam warm en bereikt een temperatuur van 42°C. Door de massage van de huid met het apparaat ontspant de huid. Verklevingen worden losgemaakt door de massage, afvalstoffen worden afgevoerd.

Door de warmte kunnen verzorgingsproducten zoals crème veel beter worden opgenomen. De actieve voedingsstoffen uit de verzorgingsproducten kunnen zo nog beter hun werk doen. Met Silk'n SkinVivid kun je naast de warme stand ook geluidstrillingen instellen.

De koude stand van Silk'n SkinVivid, met een temperatuur van 6°C, is speciaal ontworpen om de verslapte huid te verjongen en te egaliseren. Deze stand dient niet alleen om rimpels en lijntjes af te zwakken, maar ook om wallen onder de ogen te verminderen.
Bovendien worden grote poriën verkleind, waardoor de huid gelijkmatiger wordt en make-up gemakkelijker aan te brengen is. De koude stand biedt ook verlichting bij hoofdpijn en spierspanningen. Deze modus kan ook worden ingesteld in combinatie met geluidstrillingen.

Eigenschappen

 • Gezichtsmassageapparaat met warme en koude massagetherapie
 • Voor gebruik in normale modus en met geluidstrillingen
 • Ergonomische massagekop die moeiteloos elke ronding van je gezicht volgt
 • Verbetert de doorbloeding en revitaliseert de huid
 • Vermindert wallen onder de ogen en egaliseert de teint

Productkenmerken

 • Modelnaam: TB-1389
 • Kleur: wit
 • Toepassing:
  • De warme massage van de SkinVivid bevordert bij 42 ºC de doorbloeding van de huid en zorgt ervoor dat huidverzorgingsproducten sneller worden opgenomen voor een gladdere teint en een verbeterd vochtbehoud. Als je ook de geluidstrilling inschakelt, wordt het effect van de warme massage versterkt. Je kunt deze methode het beste gebruiken na de dagelijkse gezichtsreiniging.
  • De koude massage maakt de huid bij 6 ºC strakker en verkleint de poriën. In deze modus verlicht de SkinVivid ook spierspanningen, verzacht hij wallen en vermindert hij rimpels. Als je ook de geluidstrilling inschakelt, wordt het effect van de koude massage versterkt. Je kunt deze stand het beste gebruiken na de dagelijkse gezichtsreiniging en nadat je huidverzorgingsproducten volledig zijn opgenomen en voordat je je make-up aanbrengt.
 • Massagekoppen: glad
 • Huidtype: Geschikt voor elk huidtype
 • Bedrijfsmodus: accu
 • Massagetype: warm, koud, warm met geluidstrilling, koud met geluidstrilling

Productafmetingen (LxBxH):

ca.15,2 x 4,8 x 4,3 cm

Gewicht:

ca.0,109 kg

Leveringsomvang

1x SkinVivid apparaat, 1x USB-netadapter, 1x USB-kabel, 1x gebruiksaanwijzing