Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Rendered: 2021-10-20T09:19:43.000Z

       SOEHNLE Luchtwasser AirFresh Wash 500

       Geschikt voor kamers: tot 35 m²*
       Vermogensniveaus: 3
       Waterreservoir: ca. 4 l
       Gezonde, schone en natuurlijk vochtige lucht met slechts één apparaat.
       Meer informatie
       Online

       Levering:

       Direct leverbaar! Binnen 3 werkdagen
       90 dagen gratis retourneren
       189.-
       Incl. BTW excl.

       Artikelnummer:

       100285248
       Beschrijving

       Gezonde, schone en natuurlijk vochtige lucht met slechts één apparaat. De Soehnle Airfresh Wash 500 maakt het eenvoudiger dan ooit om te zorgen voor een betere gezondheid en kwaliteit van leven in uw eigen huis. Het drielaags filtersysteem bestaande uit een voorfilter, EPA-filter en actief koolstoffilter bevrijdt uw lucht van pollen, dierenharen, fijn stof, huisstof, opgewervelde huisstofmijten en onaangename geurtjes. Verder worden de kleinste deeltjes uit de lucht verwijderd via een in het water draaiende reinigingstrommel:

       - een drietraps systeem dat 30 keer doeltreffender is dan een luchtwasser zonder EPA-filters

       De gezuiverde lucht wordt vervolgens gelijkmatig over de ruimte verdeeld en bevochtigd met behulp van de verdampingstechnologie. De natuurlijke en efficiënte verdampingstechnologie zorgt voor een bijzonder hygiënische luchtbevochtiging - zonder het water te verwarmen of waterdamp zichtbaar te maken. Op het grote, blauwe LED-display kunt u altijd de huidige luchtvochtigheid in de ruimte aflezen, die wordt gemeten door een geïntegreerde vochtigheidssensor. In de automatische modus controleert de Airfresh Wash 500 de lucht in de kamer en past de bevochtigingsintensiteit automatisch aan om een consistent gezond vochtigheidsniveau van 50% te handhaven.


       Met drie vermogensniveaus, een traploze instelling van de gewenste luchtvochtigheid tot 80% en een timer voor maximaal 12 uur looptijd kunt u de duur en intensiteit van de luchtzuivering individueel instellen. Wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt of het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit. De grote afneembare watertank van 4,0 l maakt luchtbevochtiging mogelijk voor ruimtes tot 35 m². Een filterniveau-indicator geeft aan wanneer een filtervervanging nodig is, zodat u altijd op schone lucht kunt vertrouwen. De allergievriendelijkheid van de Soehnle Airfresh Wash 500 is gecertificeerd door de European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF), dankzij de hoogwaardige filters.

       Eigenschappen

       • geschikt voor kamers tot 35 m²*
       • 3 vermogensniveaus
       • Automatische bevochtigingsintensiteit
       • 4 liter watertank

       Technische gegevens

       • Bevochtigingscapaciteit: 4,8l/24h
       • Grootte van de ruimte: tot 35 m²
       • Geluidsemissie: ca. 30 - 57 dB
       • Vermogen: ca. 35 W

       Afmetingen (B x H x D)

       ca. 38 x 41 x 25 cm 

       Gewicht

       ca. 6 kg
       Beoordelingen