Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-06T08:04:41.000Z

Step 2 Shootin Hoops Basketbal Set

Speciaal kenmerk: gemakkelijk verstelbaar
Geadviseerde leeftijd: vanaf 2 jaar

Groeit met de kinderen mee
 

99.99
Leverbaar

Step 2 Shootin Hoops Basketbal Set

Shootin' Hoops Pro Basketbal Set

Bereid je voor op slam dunks met deze pro basketbalset voor kinderen van Step2! Deze verstelbare basketbalring groeit met de kinderen mee. Deze basketbalset voor kinderen kan binnen op de laagste hoogte worden gebruikt en buiten op de hoogste hoogte. Dit sportspeelgoed motiveert kinderen om actief te worden door te rennen, springen en de bal in de basket te gooien. Peuters en kleuters kunnen een basketbalwedstrijd tegen elkaar spelen.
Eenvoudig verstelbare basketbalring speelgoed stang heeft drie intervallen van 121,9 cm tot 152,4 cm tot de hoogste op 182,9 cm. Dankzij de grote achterwand en de brede rand met echt net kunnen kinderen de basketbal gemakkelijk in de basket gooien! De basketbalring heeft twee voorgevormde bekerhouders voor drankjes of om de bal in op te bergen. Vul de basketbalring met maximaal 9,5 liter water of maximaal 13,6 kg zand om hem zwaarder te maken (water en zand niet in leveringsomvang inbegrepen). Das basketbalring-set voor kinderen wordt met een 15,2 cm grote basketball geleverd!

Shootin' Hoops Junior Basketbal Set

Kleine sportievelingen kunnen al op jonge leeftijd beginnen met deze junior basketbalset van Step2! Deze verstelbare basketbalring voor kinderen is geweldig sportspeelgoed om actief mee te spelen en groeit met je kind mee. De Shootin' Hoops Junior Basketbal Set™ kan worden gebruikt in een speelkamer of in de tuin. Peuters en kleuters kunnen hun grove motoriek ontwikkelen en trainen terwijl ze rennen, vangen en de basketbal in de basket schieten. Kinderen kunnen ook hun sociale vaardigheden vergroten door samen te leren basketballen en om de beurt een op de basket te schieten!
De verstelbare basketbalpaal kan in stappen van 15,2 cm worden uitgeschoven van 76,2 cm tot 121,9 cm. Dankzij de grote achterwand en de brede rand kunnen kinderen de basketbal gemakkelijk in de basket gooien. Stevige rand met gevlochten net maakt deze basketbalring voor kinderen een duurzaam sportspeeltje dat jaren meegaat Basis met twee ingebouwde houders voor drankjes of ballen. De basis van deze basketbalring kan worden verzwaard met 4,73 liter water en maximaal 6,80 kg zand. Inclusief een basketbal van 15,2 cm.


Waarschuwingen

Alleen voor thuisgebruik; Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.