Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2022-12-02T23:05:12.000Z

Tefal Wokpan, anti-aanbak, Ø 28 cm

Diameter: 28 cm
Geschikt voor: alle soorten fornuizen
Materiaal: aluminium

(23)

Homogene warmteverdeling voor uniforme braadresultaten
Ergonomische thermokunststof greep
Diepe vorm en praktische antiaanbaklaag

Meer informatie
Profiteer nu van extra korting!
-36%
Adviesprijs: 54.99
34.99
Leverbaar

Tefal wokpan, anti-aanbak, Ø 28 cm

Met de Tefal wokpan bereidt u in een handomdraai allerlei gerechten voor alle gelegenheden! Van heerlijk bereide roerbakgerechten en Aziatische noedels tot geroerbakte groenten en nog veel meer, door de diepe vorm van de pan en de praktische antiaanbaklaag lukt elk gerecht. De ergonomisch gevormde greep van thermoplast ligt goed in de hand - voor een gemakkelijke hantering, ook wanneer de wok wordt geschud. En dankzij de speciale inductietechnologie en de praktische temperatuurindicator kunt u elke keer weer snel genieten van perfect gebraden gerechten!

De Tefal wokpan is geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie. Na gebruik kan de pan in de vaatwasser of gewoon met de hand worden afgewassen.

Eigenschappen

  • Nieuw thermosignaal: 's werelds eerste in de pan geïntegreerde temperatuurindicator! Het geeft aan wanneer de pan de optimale braadtemperatuur heeft bereikt om het voedsel toe te voegen - voor gegarandeerd perfecte braadresultaten
  • Thermo-Fusion panbodem: De verbeterde Thermo-Fusion panbodem zorgt voor een homogene warmteverdeling voor gelijkmatige braadresultaten
  • Ergonomische thermokunststof greep
  • Geschikt voor alle soorten kooktoestellen incl. inductie
  • Geschikt voor oven tot 175°C
  • Vaatwasmachinebestendig


Materiaal

Aluminium


Afmetingen

ca. L 46,5 x B 28,7 x H 10,2 cm


Gewicht

ca. 1,154 kg