Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-07T00:06:00.000Z

Trefl 2-in-1 puzzel

Aantal stukjes: 30 / 48
Aanbevolen leeftijd: 4+

✓ Twee puzzels met speciale effecten
✓ Licht op in het donker
✓ Geweldige decoratie voor de kinderkamer

Profiteer nu van extra korting!
-40%
Adviesprijs: 9.99
5.99
Leverbaar

Twee puzzels met speciale effecten in één doos! In elk product vind je een puzzel die oplicht in het donker. Voltooi de puzzels, doe de lichten uit en zie hoe ze gloeien. Bovendien vind je in het product met Peppa Pig en Trolls 3 een poster versierd met delicate gouden glitters. Kant-en-klare puzzels kunnen een geweldige decoratie zijn voor de kinderkamer. Het tweede type effect is neon. Puzzels die verrassen met een geweldige neonkleur. Je vindt ze in Mickey en Paw Patrol Mighty Movie-producten. Schik de puzzels en zie hoe geweldig de kleuren eruitzien! Vier het 100-jarig jubileum van Disney met puzzels met Mickey - speciale graphics en doosbranding speciaal voor het evenement. De afmetingen van de puzzels zijn 20,5 x 27,5 cm. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Waarschuwingen

GEVAAR! Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.