Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-01T09:47:19.000Z

Wees er snel bij!

Er zijn nog enkele stuks beschikbaar.

Wetenschapsboek voor kinderen

3.99
Leverbaar

Zoogdieren

DUIK IN DE WERELD VAN KENNIS!

Wat onderscheidt een luiaard van een koala? Hoe zien de wilde verwanten van onze katten en honden eruit? Wat zijn de belangrijkste zoogdiergroepen?
Wil je de antwoorden weten op deze en vele andere vragen over wilde dieren en biologie? Neem dan een kijkje in het boek en ontdek spannende feiten over het dierenrijk: ontdek in welke leefgebieden apen leven. Of ontdek hoe de mol zijn holen bouwt. Bekijk het skelet en de anatomie van een giraffe en duik in de onderwaterwereld van walvissen, zeehonden en dolfijnen. Deskundige teksten en meer dan 200 foto's tonen je de belangrijkste zoogdiersoorten - van de Afrikaanse olifant tot de dwergmuis.

Ruimte

DUIK IN DE WERELD VAN KENNIS!

Hoe zijn de aarde en de maan gevormd? Waar komen kometen en meteoren vandaan? Wat is een supernova?
Wil je de antwoorden weten op deze en vele andere vragen over de kosmos en het universum? Neem dan een kijkje in het boek en ontdek spannende feiten over ons heelal: ontdek hoe de ringen van Saturnus werden gevormd. Of ontdek wat er gebeurde bij de oerknal. Bekijk de structuur van onze zon en naburige planeten en ontdek een fascinerende wereld vol sterrenhopen, planetaire nevels en sterrenstelsels. Deskundige teksten en meer dan 150 afbeeldingen tonen je de belangrijkste wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van astronomie en hemelobservatie.

Techniek

DUIK IN DE WERELD VAN KENNIS!

Hoe werkt een katrolblok? Hoe werkt een microscoop? Hoe zet je zonlicht om in elektriciteit?
Wil je de antwoorden weten op deze en vele andere vragen over technologie? Kijk dan in het boek en ontdek spannende dingen in de wereld van technische uitvindingen: ontdek hoe een dvd wordt gemaakt. Of hoe een hovercraft kan zweven. Zie hoe een straalmotor wordt gebouwd en ontdek hoe een digitale camera werkt. Deskundige teksten en meer dan 200 foto's tonen je de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van de technologie

Dinosaurus

DUIK IN DE WERELD VAN KENNIS!

Welke reuzenhagedissen heersten miljoenen jaren over de oceanen en continenten? Hoe voedden ze zich? Waarom stierven de dinosauriërs, pterosauriërs en zeereptielen uiteindelijk uit?
Wil je de antwoorden weten op deze en vele andere vragen over het leven in de prehistorie? Neem dan een kijkje in het boek en ontdek spannende feiten over de wereld van de dinosauriërs: ontdek hoe het leven op aarde zich ontwikkelde. Of hoe de vroege voorouders van de dinosauriërs eruit zagen. Bekijk het skelet van een Tyrannosaurus en ontdek de wereld van Brachiosaurus, Spinosaurus en Triceratops. Deskundige teksten en meer dan 150 foto's tonen je de belangrijkste geslachten en hun leefgebieden - van Allosaurus tot Velociraptor.

Aarde

DUIK IN DE WERELD VAN KENNIS!

Hoe ontstaan aardbevingen? Waarom dondert en bliksemt het tijdens onweer? Wat is het broeikaseffect?
Wil je de antwoorden weten op deze en vele andere vragen over de aarde en het milieu? Kijk dan in het boek en ontdek spannende dingen op het gebied van geologie, aardrijkskunde en klimatologie: Kijk naar de inwendige opbouw van de aarde. Of hoe zeeën en continenten verschuiven. Leer hoe een orkaan ontstaat en ontdek hoe de getijden werken. Deskundige teksten en meer dan 150 foto's tonen je de belangrijkste wetenschappelijke verbanden - van het binnenste van de aarde tot het oppervlak en de atmosfeer.

Lichaam

DUIK IN DE WERELD VAN KENNIS!

Hoe werkt onze ademhaling? Wat betekent metabolisme? Waar zijn de gonaden voor?
Wil je de antwoorden weten op deze en vele andere vragen over het menselijk lichaam? Kijk dan in het boek en ontdek spannende dingen over hoe het menselijk lichaam werkt: ontdek hoe een bot is opgebouwd. Of hoe de bloedsomloop werkt. Bekijk de structuur van een oor, van de oorschelp tot de gehoorzenuw, en ontdek hoe het zenuwstelsel werkt. Deskundige teksten en meer dan 170 illustraties tonen je alle belangrijke organen en lichaamssystemen en hoe ze functioneren.