Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Badtextiel

64 producten
Alle producten 24 / 64 producten

Badmatten, handdoeken en meer bij Lidl

Badtextiel heeft meerdere doelen. Het moet lekker zacht en absorberend zijn, zodat je jezelf er fijn mee kunt afdrogen als je uit bad komt. Daarnaast is het fijn als het badtextiel aansluit op je interieur, je kunt er een warme sfeer mee creëren in je badkamer. Bij Lidl vind je volop badtextiel - van zachte handdoeken tot praktische en sfeervolle douchegordijnen. Kwalitatief én goedkoop.


De juiste handdoek voor ieder moment

Lekker douchen en badderen. Het moet regelmatig gebeuren, maar voor veel mensen is het ook een relaxmomentje. Een fijn moment voor jezelf. Een warme douche of bad is heerlijk als je het koud hebt, als je gesport hebt, of als je gewoon een drukke dag achter de rug hebt. Het wordt extra speciaal als je een lekker doucheschuim hebt, of weldadige badolie. Én als je rekening houdt met fijn badtextiel. Zoals washandjes om jezelf lekker zacht in te zepen. Als je helemaal fris en fruitig uit het water komt, sla je het liefst een lekker zachte handdoek of douchelaken om je heen in een kleur die je mooi vindt. Die koop je bij Lidl - los of in praktische sets van grote en kleine handdoeken en gastendoekjes.


Handdoeken voor thuis en op reis

Niet alleen thuis wil je het genoegen hebben van een fijne handdoek. Ook op reis. Lekker luieren op het strand of aan het zwembad, daar wil je een lekker grote en heerlijk zachte badhanddoek voor hebben. Bij Lidl vind je handdoeken van 140 x 200 cm. Op zo'n strandlaken lig je lekker languit, zonder dat je voor de helft in het zand ligt. Boekje erbij en een koud drankje en jij komt de dag wel door. Zo'n groot badlaken of een hamamdoek is ook handig als je naar de spa of wellness gaat en geen badjas bij de hand hebt.


Badtextiel voor de badkamer

Badtextiel voor de badkamer is ook voor jou. Maar op een andere manier. Denk aan douchegordijnen, badmatten en badmattensets. Ze zijn er vooral om de badkamer af te maken en aan te kleden. Een badkamer is pas compleet als je hem hebt aangekleed met mooi badtextiel. Kwalitatief badtextiel geeft de badkamer een meer luxe uitstraling. Wil je wat meer kleur in de ruimte brengen? Dan kan dat lekker laagdrempelig met badtextiel. Frisse kleuren zoals roze, blauw en groen doen het altijd goed. Of een mooi printje of motiefje. Maar ook als je het wat rustiger houdt, kan dat heel goed. Kies dan voor wit, zwart, ecru of grijs badtextiel zonder dessin. Daarnaast zorgt badtextiel natuurlijk ook voor extra gemak voor jou. Een douchegordijn zorgt er voor dat niet de hele badkamervloer blank komt te staan als je aan het douchen bent.


Badmatten zijn er ook voor de veiligheid

Een fijne badmat van katoen voelt lekker zacht en warm aan onder je voeten. Maar dat niet alleen. Ze zorgen ook voor een beetje extra veiligheid in de badkamer. Veel badmatten zijn aan de onderzijde voorzien van antislip materiaal. Ze schuiven niet weg als je erop stapt. En is de vloer nat in de ruimte? Dan heb je op blote voeten minder grip. Als je op het badmatje gaat staan, heb je veel minder kans om uit te glijden.