Van boer naar baby in een dag

Bij Lidl zeggen we altijd: timing is alles. Zeker als het om groente en fruit gaat. Daarom houden we zoveel mogelijk rekening met het seizoen en halen we onze groente en fruit het liefst van Nederlandse bodem.

Groente & Fruit van Lidl

🚜 Alléén het allerbeste van het land!

Wij werken al jaren met dezelfde groep boeren en telers. Samen zijn we continu bezig om de kwaliteit van ons groente en fruit verder te verbeteren, met als doel alleen het állerbeste van het land te leveren.


🚛 Vliegensvlug in de winkels!

Wij kopen rechtstreeks in bij onze boeren en telers zonder tussenkomst van veilingen en groothandels. Wat vandaag geoogst wordt, kan morgen al op uw bord of in de fruitschaal liggen.


🔍 Kwaliteitscontroles de hele dag door!

Bij onze boeren en telers en in ons distributiecentrum wordt groente en fruit continu gecontroleerd op rijpheid, grootte, kleur en smaak. In de winkel is er altijd een ‘Versverantwoordelijke’ die de hele dag door de kwaliteit controleert.


🌳 Lekker lokaal van eigen bodem!

Een groot deel van ons assortiment is van Nederlandse boer en bodem. Seizoensgebonden groente en fruit van dichtbij, dus extra vers, en dat proef je!

De beste versaanbiedingen

Text And Image Section

De lekkerste keuzes uit het seizoen

Seizoensgroente en -fruit is vaak nóg lekkerder, verser en goedkoper. Bovendien komt seizoensgroente en -fruit voor een groot deel van Nederlandse bodem en dat is ook nog eens fijn voor het milieu!


Kies bewust en lees meer over onze seizoensgroente en -fruit of per seizoen

Om het PDF bestand te bekijken gebruikt u Adobe Acrobat Reader.

LEKKER KOKEN MET GROENTE EN FRUIT VERS VAN HET SEIZOEN!

De groente en fruit recepten van Lidl maken het mogelijk om elke dag voldoende groente en fruit binnen te krijgen zonder steeds hetzelfde te hoeven eten! Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor het beste en goedkoopste groente en fruit. Wat dacht u bijvoorbeeld van couscous salade met kip, traybake met kip caprese, watermeloensalade met knoflookbrood , Rijst met een salade van geitenkaas, Couscous met garnalen, groenten en ananas of een Plaattaart van tomaat, courgette en geitenkaas? Genoeg keuze om elke dag weer een heerlijk gerecht op tafel te zetten boordevol groente en fruit.


VERSPIL ME NIET!

Ga slimmer met overgebleven groente & fruit om, voorkom voedselverspilling en bespaar geld! Met deze simpele tips gooit u nooit meer groente of fruit weg en dat is wel zo duurzaam!

 1. Maak er soep of saus van

  Maak er soep of saus van

 2. Maak een zelfgemaakte groente- of fruitsmoothie

  Maak een zelfgemaakte groente- of fruitsmoothie

 3. Doe gesneden stukjes door uw ei of pannenkoek

  Doe gesneden stukjes door uw ei of pannenkoek

 4. Maak ijsklontjes van fruit en verse kruiden

  Maak ijsklontjes van fruit en verse kruiden