Lidl Smart

Intelligente bediening van elektronische apparaten in en om huis

Lidl Smart

BESTSELLERS

Ontdek de voordelen van Lidl Smart Home

 1. Smart Home

  Smart Home

  De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs met ons Zigbee-systeem

 2. Eenvoudige installatie en bediening

  Eenvoudige installatie en bediening

  Compatibel met andere ZigBee-platforms van verschillende merken en fabrikanten **

 3. Veiligheid & Comfort

  Veiligheid & Comfort

  In en om uw huis

 4. Duurzaam

  Duurzaam

  Goed voor het milieu én uw portemonnee

Verlichting - verlicht jouw slimme huis

Verlichting - verlicht jouw slimme huis

Een slim verlichtingssysteem waarmee je met de juiste lichtbronnen je huis omtovert tot een heel individuele feelgoodzone. Ontdek bijna onbeperkte mogelijkheden voor het ontwerpen van uw binnen- en buitenverlichting.

Tover met één klik in de app of via spraakbesturing en met behulp van de juiste lampen het perfecte licht voor elke gelegenheid, waar je ook bent.

Of het nu LED-lampen of gloeilampen zijn, hier vind je alle producten die je nodig hebt voor je slimme huisverlichting.

Bediening - slimme bediening

Bediening - slimme bediening

Deze bedieningsproducten vormen het hart van je nieuwe smart home. De gateway dient als het centrum van het smart home-systeem en biedt je de mogelijkheid om je ZigBee-apparaten vanaf elke locatie te bedienen met de app, de afstandsbediening en spraakcommando's.

Creëer een netwerk van stekkerdozen, stopcontacten en sensoren om uw kamers op u af te stemmen. Door verschillende apparaten in je woning te integreren kun je veel energie besparen met onder andere bewegingsmelders en slimme verwarmingsregeling.

Veiligheid - moderne bewaking

Veiligheid - moderne bewaking

Creëer een beveiligingssysteem voor je huis met behulp van slimme producten van LIDL,

want veiligheid en bescherming heeft de hoogste prioriteit in je eigen muren. Met de verschillende Smart Home-apparaten van LIDL kun je het beveiligingsconcept aanpassen aan jouw woonsituatie

en op elk gewenst moment uitbreiden. Houd alles in de gaten, bewaak en bedien je kamers met de sensoren, bestrijd gevaren in een vroeg stadium en laat niemand ongemerkt je huis binnen dankzij het alarmsysteem.

Tuin & Gereedschap - Slim werken

Tuin & Gereedschap - Slim werken

Creëer je slimme tuin met behulp van intelligente tuin- en doe-het-zelfproducten. Regel de bewatering van jouw gazon en planten, zelfs als je op vakantie bent. Begin met het opladen van de batterijen van je gereedschap voordat je ze nodig heeft. Laat het tuinwerk doen door onze slimme producten, die sensoren gebruiken om te herkennen wanneer ze nodig zijn. De slimme tools maken tuinieren gemakkelijker, automatisch of met jouw controle.

Een echte teamplayer – Betrouwbaar, flexibel inzetbaar en compatibel


Zigbee 3.0

Dankzij de draadloze Zigbee 3.0 * -standaard kunnen uw Lidl Smart Home-producten eenvoudig geïntegreerd worden in andere Zigbee 3.0-compatibele systemen van verschillende merken en fabrikanten **


Google Spraakassistent

Breid uw Smart Home-ervaring uit: uw Lidl Smart Home-producten zijn compatibel met Google Assistent*** waardoor ze spraak gestuurd kunnen worden.


OBL – Geteste informatiebeveiliging

Het OBK-keurmerk geeft aan dat onze producten intensief worden onderzocht door een onafhankelijke testdienstverlener op logische, functionele en technische fouten onderzocht zodat de informatiebeveiliging gegarandeerd kan worden.


Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. *The Zigbee logo and language are trademarks for the Zigbee Alliance. Unauthorizes use is not permitted. Please contact the Zigbee Alliance for additional information at www.zigbee.org. **Mogelijke beperkingen in functionaliteiten met systemen en apparaten van andere Zigbee 3.0-systeemproviders ***Google, Android and Google Play are trademarks of Google LLC. Google Assistant is not available in certain languages and countries.
Met onze Lidl Home-app bedient, automatiseert en bewaakt u uw apparaten. Waar u ook bent, óók op afstand.

Met onze Lidl Home-app bedient, automatiseert en bewaakt u uw apparaten. Waar u ook bent, óók op afstand.

 • Romantisch diner bij kaarslicht of movie night?

  In een paar eenvoudige stappen legt u uw favoriete instellingen vast. Eenvoudig opslaan en op elk moment terughalen.

 • Timen en automatiseren

  Wanneer u buiten de deur bent of dagelijks bij ontwaken: automatiseer uw intelligente huisverlichting naar uw wens.

 • Alles in één keer

  Alle lampen in een ruimte tegelijkertijd in- en uitschakelen of de helderheid en kleur wijzigen.