G. BELLINI

G. BELLINI biedt een selectie van geuren voor elke gelegenheid, van fris en aromatisch tot warm en houtachtig. Gemaakt met de beste ingrediënten, bieden onze parfums een langdurige geurbeleving die je de hele dag zelfverzekerd laat voelen. En omdat we geloven dat iedereen moet kunnen genieten van luxe geuren, bieden we ze aan tegen de laagste prijs.

Exclusief verkrijgbaar bij Lidl!

ONE FRAGRANCE

ONE FRAGRANCE

Een frisse geur die opent met citrusvruchten en olijfbloesem. Vervolgens ontvouwt het zich tot een aromatisch hart met kruiden en lavendel, en eindigt met een warme, houtachtige basis met amber en muskus.

X-BOLT

X-BOLT

Deze geur is perfect voor de moderne man die zowel fris en verfijnd wil ruiken. De mix van citrusvruchten, bloemen en hout creëert een unieke en aantrekkelijke geur die de hele dag blijft hangen.

DARK BLUE

DARK BLUE

Met een frisse en aromatische opening, verenigt deze geur op een stimulerende en dynamische manier bergamot, mandarijn met lavendel, kardemom en peper. De indruk van deze geur is het complexe houtachtige karakter van de basis, samengesteld uit cederhout.

VICTORY

VICTORY

Geur die de mannelijkheid versterkt, openend met een frisse fruitige noot gecombineerd met een noot van olijfbloesem en munt. Het volledig aromatische hart leidt naar een houtachtige basis met ambertonen.