Speelgoed voor kinderen

Met speelgoed maak je kinderen altijd blij, of het nu gaat om binnenspeelgoed of buiten speelgoed. Bij Lidl hebben we een ruim assortiment aan speelgoed. En niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Ons speelgoed is verdeeld in categorieën en leeftijden. Of je nu op zoekt bent naar houten speelgoed of naar peuterspeelgoed van 1 tot en met 2 jaar. Daarnaast hebben we ook verschillende merken van speelgoed, zoals Echantimals, Lego, Matterl en onze eigen merken Lupilu en Playtive. Lidl helpt je kiezen bij een passend cadeau. Bekijk het speelgoed assortiment, de verschillende categorieën én het nieuwe speelgoed bij Lidl. Verras jong en oud met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Ontdek de online shop categorieën en bestel de beste online aanbiedingen.

Speelgoed categorieën

Houten speelgoed, buitenspeelgoed of poppen, Lidl heeft het allemaal! Het assortiment van speelgoed bestaat uit verschillende categorieën en is voor alle leeftijden. Bij houten speelgoed kun je denken aan houten blokken, puzzels, bordspellen en andere spelletjes. Ben je op zoek naar buitenspeelgoed? Kies dan voor een step om buiten mee rond te rijden of een zandbak om lekker in te spelen en zandkastelen te bouwen. Of ben je juist naar bouwspeelgoed op zoek zoals Lego of Playmobil om zelf iets naar eigen fantasie te bouwen? Het stimuleert de creativiteit, fantasie en interactie. Genoeg keuze! De speelgoed categorieën helpen je bij het kiezen van een passend cadeau voor een baby of kind. Klik op een speelgoed categorie en bekijk het verschillende bijpassend speelgoed.

Speelgoed op leeftijd

Ben je op zoek naar babyspeelgoed, peuterspeelgoed of speelgoed voor als ze ouder zijn? Lidl heeft speelgoed voor álle leeftijden. Bij babyspeelgoed wil je dat het speelgoed veilig is en geen losse onderdelen bevat die de baby/het kind in de mond kan doen. De baby dient veilig te kunnen spelen. Naast dat het veilig dient te zijn, dient het speelgoed ervoor dat het kind op een leuke manier allerlei vaardigheden als motoriek, kennis, creativiteit, constructie en samenspel ontwikkelt en verbetert. Er is zoveel keuze aan speelgoed, dat we je graag een handje helpen bij het kiezen voor een cadeau voor de kinderen. Bekijk het aanbod qua speelgoed per leeftijd voor kinderen van 1 jaar, 3 jaar of 10 jaar.