Op zoek naar leuke sinterklaas cadeaus?

Lidl heeft de allerleukste schoencadeautjes voor jong en oud. Maak de mooiste bouwwerken met LEGO of kook de lekkerste gerechten in de houten speelkeuken. Ook voor de allerjongsten is er een groot aanbod in babyspeelgoed. Kom daarom vlug naar Lidl en scoor het mooiste houten speelgoed, diverse lego-sets, treinbanen, spelletjes, Paw Patrol, Playmobil en nog veel meer!


Houten speelgoed

Sinterklaas heeft ook dit jaar weer ontzettend veel houten kinderspeelgoed meegenomen. Bouw een mooie houten treinbaan, maak de lekkerste appeltaart in een houten keukentje of speel met het grootste houten poppenhuis. Het houten speelgoed stimuleert op speelse wijze fantasie en creativiteit van kinderen en is daarom erg belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind.

Sinterklaas Schoencadeautje

De állerleukste schoencadeautjes koop je bij Lidl. Maak de kinderen blij met een puzzelboek, Paw Patrol, Frozen kaartspel, Playmobil domino, sieraden en nog veel meer! De keuze is reuze; er zijn schoencadeautjes voor alle leeftijden en de meeste cadeautjes zijn onder de 5 euro!

LEGO

Op zoek naar het ultieme LEGO sinterklaas cadeau? Bij Lidl vind je een uitgebreid assortiment LEGO speelgoed voor jong en oud. Wij verkopen bouwsets van verschillende series zoals LEGO City, LEGO Frozen, LEGO Harry Potter, LEGO Technic, LEGO Ninjago, LEGO StarWars, LEGO Duplo en LEGO Friends. Ook verkopen wij LEGO Pyjama’s en LEGO dekbedden.

Paw Patrol speelgoed

De Sint heeft ook dit jaar weer een grootte voorraad aan Paw Patrol en Frozen speelgoed meegenomen uit Spanje. Ook voor een speeltent of een speelgoed helikopter ga je naar Lidl.

Speelgoedauto’s

Wist je dat Sinterklaas een enorm fan is van speelgoedauto’s? Race met een racewagen, politiewagen of brandweerauto over de racebaan of race zelf in een van onze bestuurbare auto’s.

Babyspeelgoed

Voor de allerkleinste hebben we een uitgebreid assortiment babyspeelgoed zoals houten babyspeelgoed, een speelrekje en babyspeelgoed voor baby’s vanaf 3 maanden.

Speelgoed 1-2 jaar

Ook voor kinderen van 1-2 jaar heeft de Sint speelgoed meegenomen zoals houten blokken, een leerspel, muziekinstrumenten, houten voertuigen en nog veel meer.