Op zoek naar leuke sinterklaascadeaus?

Lidl heeft de allerleukste cadeautjes voor jong en oud. Maak de mooiste bouwwerken met LEGO of kook de lekkerste gerechten in de houten speelkeuken. Ook voor de allerjongsten is er een groot aanbod in babyspeelgoed. Kom daarom vlug naar Lidl en scoor het mooiste houten speelgoed, diverse lego-sets, treinbanen, spelletjes, Paw Patrol, Playmobil en nog veel meer!


Let op: sommige artikelen worden in de originele verpakking bezorgd en zitten niet in een extra Lidl omdoos.

De verpakking van deze artikelen is sterk genoeg en hiermee besparen we karton!

Online speelgoed

Houten speelgoed


Sinterklaas heeft ook dit jaar weer ontzettend veel houten kinderspeelgoed meegenomen. Bouw een mooie houten treinbaan, maak de lekkerste appeltaart in een houten keukentje of speel met het grootste houten poppenhuis. Het houten speelgoed stimuleert op speelse wijze fantasie en creativiteit van kinderen en is daarom erg belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind.

Sinterklaas schoencadeautje

De állerleukste schoencadeautjes koop je bij Lidl. Maak de kinderen blij met een puzzelboek, Paw Patrol, Frozen kaartspel, Playmobil domino, sieraden en nog veel meer! De keuze is reuze; er zijn schoencadeautjes voor alle leeftijden en de meeste cadeautjes zijn onder de 5 euro!

LEGO

Op zoek naar het ultieme LEGO sinterklaascadeau? Bij Lidl vind je een uitgebreid assortiment LEGO speelgoed voor jong en oud. Wij verkopen bouwsets van verschillende series zoals LEGO City, LEGO Frozen, LEGO Harry Potter, LEGO Technic, LEGO Ninjago, LEGO StarWars, LEGO Duplo en LEGO Friends. Ook verkopen wij LEGO Pyjama’s en LEGO dekbedden.

Playmobil speelgoed

De Sint heeft ook dit jaar weer een grote voorraad aan Playmobil speelgoed meegenomen uit Spanje.

Speelgoedauto’s

Wist je dat Sinterklaas een enorm fan is van speelgoedauto’s? Race met een racewagen, politiewagen of brandweerauto over de racebaan of race zelf in een van onze bestuurbare auto’s.

Babyspeelgoed

Voor de allerkleinste hebben we een uitgebreid assortiment babyspeelgoed zoals houten babyspeelgoed, een speelrekje en babyspeelgoed voor baby’s vanaf 3 maanden.

Speelgoed 1-2 jaar

Ook voor kinderen van 1-2 jaar heeft de Sint speelgoed meegenomen zoals houten blokken, een leerspel, muziekinstrumenten, houten voertuigen en nog veel meer.

Speelgoed 3 jaar

Ook voor kinderen vanaf 3 jaar hebben wij prachtige sinterklaascadeaus. Zoals een houten winkeltje, een speelgoedkassa, houten muziekinstrumenten en nog veel meer.

Ontdek de speelgoed categorieën

Jongens speelgoed en meisjes speelgoed

Sinterklaas heeft voor oudere kinderen ook heel veel leuke sinterklaascadeaus meegebracht. Leer drummen op het elektrisch drumstel, wordt een beroemde kunstenaar met de schildersezel of speel winkeltje met de speelgoedkassa. Daarnaast verkopen wij ook nog een big wheel step, bordspelletjes, speeltafels, een houten poppenhuis en nog veel meer.