Alles om lekker te slapen

We brengen ruim een derde van ons leven in bed door. Gelukkig heeft Lidl alles om lekker te slapen zoals matrassen, toppers en lattenbodems. En vergeet ook het beddengoed niet. Weet je niet precies welk matras bij je past? Gebruik dan onze matrassen keuzehulp. Slaap lekker!

Matrassen

Niets is lekkerder dan uitgerust wakker worden na een goede nacht slaap op een lekker matras. Het perfecte matras is niet ver weg. Ga je voor een koudschuimmatras, pocketveringmatras, comfortschuimmatras, gelschuimmatras of traagschuimmatras? Weet je het niet precies? Lees de verschillen en probeer onze matrassen keuzehulp!

Toppers

Bij een goed matras hoort ook een goede matras topper. Een topper biedt niet alleen betere ondersteuning, het verlengt ook de levensduur van je matras zodat je er langer van kunt genieten. Maak je keuze uit visco-schuim (traagschuim), koudschuim, gelschuim of comfort schuim.

Beddengoed

Met mooi en lekker beddengoed kijk je er elke avond naar uit om weer in bed te stappen. Hoeslakens, dekbedden, dekbedovertrekken, kussenslopen en warmtedekens: je vindt het allemaal bij Lidl. En altijd de beste kwaliteit voor een Lidl prijs. Bestel gemakkelijk online.

Lattenbodems

Ben je op zoek naar een lattenbodem voor je bed? We hebben lattenbodems in verschillende maten; van een eenpersoonsbed tot een tweepersoonsbed. Ook zijn er lattenbodems met een verstelbaar hoofddeel verkrijgbaar. Onze lattenbodems zijn van kwaliteit en bieden comfort voor een superscherpe prijs.

Matrassen keuzehulp

We helpen je graag met het vinden van een perfect matras

Bekijk hier onze matrassen keuzehulp en ontdek welk type matras het beste bij jou past.

Alles voor je slaapkamer